• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

no masakra...
w przedszkolu do ktorego chce poslac Ale drzwi są zmkniete od sodka i sa na przycisk, ale furtka przynajmniej na razie otwarta -musze zapytac czy ja zamykaja jak dzici wychodza na dwor :/

reklama
u nas niby furtka zamykana ale nikt za soba zasowki nie zmayka. A ra Kube odprowadzilam i wyslam a on mnie na schodach dogonil, bo sie apomnial poprytulac, wraca nim do sali a tam pani nawte nie zauwazyla ze on wyszedl :/ a jakby mnie ju na tych schodach przed przedszkolem nie bylo? albo bylabym po drugiej stronie ulicy a jemu pryslo do glowy mnei gonic?

U ans w rodiznie niedawno byla podobna sytuacja, pisalam Wam kiedys, ze dziewczynka 3 lata wyszla z placu zabaw i poszla w miasto. A przedszkolanki zmaiast od razu zawiadomic policje to poszly najpierw do domu jej szukac . Znalezli ja cale szczesciie na osiedlowym placu zabaw ale mala przeszla sama przez glowna ulice w Ozarowie (trasa poznanska)) kto przejezdall kiedys tamtedy wie ze doroslemu strach przechodzic

Dzieciaki są zdolne i mają pamięć w terenie jak widać nie skażoną innymi rzeczami;-);-), moje też wystarczy , że raz przejdą trasą to wiedzą gdzie iść następnym razem.
Ja jeszcze ze składaniem papierów daleko w lesie, co chcę się zabrać do rejestracji zasypiam...:wściekła/y: Mam wytypowane przedszkola i .. zobaczymy strach pomyśleć co będzie jak się nie załapiemy...

byłam zapytac o nasze szanse w przedszkolu...mamy tylko 32 punkty i szanse mizerne tak jak myślałam...zanim weszłam do gabinetu Pani dyrektor kazała poczekac w środku 2 babki które ogladałay podania wg mnie juz rostrzygnięte co i jak i kto...wiadomo:dry:

byłam zapytac o nasze szanse w przedszkolu...mamy tylko 32 punkty i szanse mizerne tak jak myślałam...zanim weszłam do gabinetu Pani dyrektor kazała poczekac w środku 2 babki które ogladałay podania wg mnie juz rostrzygnięte co i jak i kto...wiadomo:dry:

Cleo, 32 punkty to nie jest tak mało, myślę, ze wiele osób ma też 0.
My mamy 64 i na razie liczę na to, ze się uda tam gdzie chcę.
A jak bedzie, się okaże :/

a czemu jest miedzy Wami tak roznica punktowa? z czego to wynika?
smiesza mnie te punkty tzn od razu mi sie kojarza z prlowskimi punktami za pochodzenie :-)

Ja też czekam z niecierpliwością na wyniki przyjęć. Wierzę , że może jednak się Gonia dostanie, choć któż to wie... a jak nie to zupełnie pomysłu nie mam.:wściekła/y:Chyba tylko odwołanie do gminy, ministerstwa,,,,

reklama
kilolku, tak - ja korzystam z kryterium podatkowego i z tego ze obydwoje pracujemy to jest 2x32 punkty.
Wszystko zalezy od tego jak dużo osob ściemni ze ejst samotnymi rodzicami, bo za to jest wiecej punktów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry