Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agrafka ale wróciłyscie sie zmienic ta bluzke? to chyba panie same zalapia w koncu

, moja mama zawsze powtarzała iż najbogatsi najwięcej pyszczyli nt. cen, więc to się nie zmieniło od lat 80.;-)

, łapią co im wpadnie w ręce.;-)Co do spanie - mają kobiecinę, któa potrafi tak wyciszyć płaczące dzieciaki, że zasypiają, a moją Gonię muszą dawać do przodu, by ta nie próbowała nawiązać rozmów z innymi.

jak weszłyśmy do powiedziała do pani, że będzie płakać :-)ale nie płakała! nawet buzi dała nam już w biegu (byliśmy z mężem) bo jej grupa już na górę wchodziła i ona "musi iść z onimi" (nimi - Martyna tak odmienia, nie mówi "ją", "jego" tylko "onią", "oniego" :-) słodko to brzmi choć nie wiem czy to powód do zadowolenia) i panie mówię, że po prostu jest super! je sama, sama się załatwia, wszystko chce robić sama, a one takie dzieci lubią ;-)