Ale musicie miec paskudna pogod, czytalam i konca nie bylo widac. A jeszcze komp muli bo bit comet chodzi a mala wciaga pepek na mnie lezac, wiec pisze jdna reka. uff
pomóżcie dziewczyny,wiadomość jest na T ;-);-);-);-);-);-);-):-)
kurcze, ja tam jak z bicza wskoczyłam a to tylko bielizna, a hasło takie, że mi sicha stanela
Katakumby sie nazywa ,fajny trzeba powiedziec myszuni ze pod paryżem w katakumbach leży 7 mln.ciał pogrzebanych tam podczas zarazy.straszne co...miasto miłości
Dobre, biedna wakacje jeszcze jej zepsujemy, a ja to bym zaraz poszla tych cial szukac

No ja pisałam wczoraj też chce jak masz jakąś dla mnie
Wtuś sprawdze, czy mam Twojego maila i ci cos wysle.
Ale co, kurczak, warzywa, wolowina, obiady surowki, dietetyvzne, ???
no kurcze, jeszcze raz puszcze, a tyle roboty odwalilam, niech to
Agnes, dostałas?
ja wam zapodam kilka tytułów horrorów które mój piotr lubi bo ja NIECIERPIE
apartament
piła
wzgórza mają oczy
lustra
mgła
pokój 1408
teksańska masakra piłą mechaniczną
rzeź
kolekcjoner kości
okręt widmo
rec
no to narazie tyle a potem podam wam moje ulubione
a ja kocham horrory, oststnio znow ogladamy jak tylko mala polozymy spac. i ostatnio kroluja hiszpańskie, no dobre sa, nie to co amerykanskie schematy...
no to teraz moje ulubione filmy:
plac zbawiciela
samotność w sieci
tato
zakochani
stygmaty
juno
mała moskwa
ps.kocham cię
mów mi tato27 sukienek
pamiętnik nimfomanki
pręgi
pokojówka na manhatanie
córka mojego szefa
jeszcze raz
jak żyć
21
łowcy skór
butelki zwrotne
no to narazie tyle
sporo nie widzialam, nadrobie, ale gust mamy podobny
Mam wiadomość od Aleksi.:-):-):-):-):-)
Właśnie wróciła ze szpitala do domu.
Jeszcze przez2 tyg nie oże za bardzo obciążać biodra więc chodzi za pomocą takiego wózeczka,nie wiem jak to się nazywa.
Wszystkich pozdrawia i za wszystkimi mamuśkami tęskni.
Na razie nie ma jak wejść na bb bo tesciowa nie przedłuzyła umowy na neta i na razie nie mają.więc muszą wziąść na siebie albo kupić bezprzewodowy.ale myslę ze niedługo powinna sie pojawić u nas znowu.
AAAAAAAAAllllleeeeeelllllllluuuuuuuuuujjjjjjjaaaaaaaaaa
DDDDDDDDDuuuuuzzzzzzzzzzzooooooooo zdróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóówka dla niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak czytam niektóre ogłoszenia wynajmu to jestem w głebokim szoku np dom 200 metrów 2 łazienki 5 pokoi taras podwórko cena 4000 + liczniki dopisek wyłącznie bezdzietnej parze lub samotnym
po cholere jednej osobie lub parze taka chałpa
albo kawalerka 34 metry z balkonem dla pary cena 2200+ czynsz 400+opłaty licznikowe kogo na to stac
No to tak samo jak u nas , jak moj brat szukał, jak tylko usłyszeli, ze dziecko, to juz ni, i oplaty tez rosly.
malinka nie!!! nie wyprowadzajcie sie. gdzie poznan,
cholerki nie namawiac jej prosze
namawiac namawiac, troche blizej mnie, a i jeszcze blizej to w bloku na przeciwko sa mieszkania

:-):-):-)

zaraz będzie luna
Cwaniara
Ale nie tak zaraz, bo Was nadgonic kochane to mordega