reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

mary__mary dzięki :tak:
A ja mam "Wielka księga dziecka" Brigit Gebauer-Sesterhenn/ dr n. med. Manfred Praun
Jest w niej wszystko:tak: od poczęcia do rozwoju już narodzonego dziecka.

reklama
Kaśka k śliczne te Twoje rożki, pierwszy raz widziałam z serii Warner Bros.

Ja teraz kompletuję bajery do pokoju dziecięcego :) Żyrandol już mam, w piątek będę mieć dywan w autka (bo pasuje do żyrandola) potem jeszcze firanki z Kubusiem Puchatkiem do tego, żeby pasowało kupię naklejkę pluszową na ścianę z Kubusiem :) He...., już to widzę, jak już wszystko urządzę to wstawię fotki:)

dziewczyny śliczne te Wasze nowe nabytki... ja poki co jeszcze nic nie kupiłam ale mysle we pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika biore sie za zakupy- juz nie moge sie doczekac :-)

ja od sierpnia biore sie pelna parą za zakupki. Co prawda niewiele juz zostalo, ale trzeba co nieco dokupic. Naszykować drugi pokoik i wszystko przyszykować. Do tej pory oszczędzałam na wczasy, więc teraz już mogę sie skupić na zakupach :-)

Jest słodka :-) Ja już doczekać się nie mogę zakupów dla Patryka:tak:
W hurtowni Bajka we Wrocławiu są wózki mikado boston po 990 zł, a na targu w Oleśnicy sklep z Milicza ma stoisko i tam ten wózek kosztuje 1200 zł. Czyli jednak w hurtowniach lub przez internet jest taniej:tak:

Ola śliczna pościel, tak zaczynasz szaleć kochana :)))

Co do wózków, ja zaczynam się przekonywać do wózka mutsy 4rider
Mutsy 4 Rider

Znacie ten wózek?

Ja miałam ten wózek dla mojej Zuzi i byłam z niego zadowolona z wyjątkiem fotelika który jest strasznie ciężki więc go sprzedałam teraz mam zamiar dokupić z maxi cosi bo też pasuje do tego wózka
za to urban wg mnie strasznie trudno się prowadzi

reklama
Do góry