reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny śliczne te Wasze nowe nabytki... ja poki co jeszcze nic nie kupiłam ale mysle we pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika biore sie za zakupy- juz nie moge sie doczekac :-)

Helena, ja się po prostu nie mogłam powstrzymać i po ostatnim USG (czwartek) gdy dowiedziałam się że będzie córeczka...która od tygodnia mi ostro baraszkuje w brzuszku - cierpliwość i wstrzemięźliwość się wyczerpała:-)
Mam już troszkę ubranek, upatrzyłam sobie łóżeczko i wózek X-Lander - może go znacie? macie jakieś doświadczenie? Bardzo mi się model spodobał, podobno uznany, widziałam w kilku magazynach, że nagrodzili firmę. Jak sądzicie?

reklama
Helena, ja się po prostu nie mogłam powstrzymać i po ostatnim USG (czwartek) gdy dowiedziałam się że będzie córeczka...która od tygodnia mi ostro baraszkuje w brzuszku - cierpliwość i wstrzemięźliwość się wyczerpała:-)
Mam już troszkę ubranek, upatrzyłam sobie łóżeczko i wózek X-Lander - może go znacie? macie jakieś doświadczenie? Bardzo mi się model spodobał, podobno uznany, widziałam w kilku magazynach, że nagrodzili firmę. Jak sądzicie?
oj mi się bardzo x-landery podobaja. Nawet ustaliłam z mężem że przy drugim dziecku właśnie x-landera kupimy, ale niestety musimy kupić póki co podwójny, więc może przy trzecim...;-)

oj mi się bardzo x-landery podobaja. Nawet ustaliłam z mężem że przy drugim dziecku właśnie x-landera kupimy, ale niestety musimy kupić póki co podwójny, więc może przy trzecim...;-)

Kilolek widzę że będziemy miały dzieci w podobnym wieku i też zastanawiałam się nad tym podwójnym wózkiem ... masz jakiś konkretny wybrany ?
ja właściwie sama nie wiem mam bardzo duży ogród więc zimą i tak pewnie spacery będą się ograniczać do spacerów w koło domu a wiosną Zuzia będzie już miała 2,5 roku i nie wiem czy będzie jeszcze jeździć w wózku muszę to jeszcze przemyśleć ;-)

kasiula pikna ta posciel..kupujesz taka??ja juz mojego m nakrecam na nia:-)i ten sprzedawca ma tez kocyk puchatkowy na kocyk m sie juz zgodzil:-)
a ja dzis bede miala moj wozeczek juz ale sie ciesze :) musze jechac tylko do tesciowej bo na jej adres przyszedl :D wieczorem napisze wiecej o nim hehe jak zoabcze na wlasne oczy :)
wstaw zdjecie wozka:-)
x-landery maja dobre opinie..duzo mam nimi jezdzi wiec jak ci sie pdoba kupuj smialo...moja znajoma ma juz ten model dla drugiego diecka i jest zadowolona:-0:-):-)

kasiula pikna ta posciel..kupujesz taka??ja juz mojego m nakrecam na nia:-)i ten sprzedawca ma tez kocyk puchatkowy na kocyk m sie juz zgodzil:-)

wstaw zdjecie wozka:-)

x-landery maja dobre opinie..duzo mam nimi jezdzi wiec jak ci sie pdoba kupuj smialo...moja znajoma ma juz ten model dla drugiego diecka i jest zadowolona:-0:-):-)

no chyba kupie :) zaraz oblukam kocyk jeszcze hehe :)

http://www.allegro.pl/item684264938_kocyk_koc_polarowy_kubus_disney_80_110_polecam.html

słodkosci :)

Kilolek widzę że będziemy miały dzieci w podobnym wieku i też zastanawiałam się nad tym podwójnym wózkiem ... masz jakiś konkretny wybrany ?
ja właściwie sama nie wiem mam bardzo duży ogród więc zimą i tak pewnie spacery będą się ograniczać do spacerów w koło domu a wiosną Zuzia będzie już miała 2,5 roku i nie wiem czy będzie jeszcze jeździć w wózku muszę to jeszcze przemyśleć ;-)
myślałam o Graco Quatro tour GRACO QUATTRO TOUR DUO KOL.GABI KOLEKCJA 2009 (681854385) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez mam duzy ogród ale do sklepu trzeba dojechać a po większe zakupy to na miasto śmignąc, a my nie mamy samochodu, więc dla mnie wózek podwójny to konieczność. Kuba już duzo chodzi i nad morzem sam wędrował całe dnie ale my mamy naprawdę fatalną ulicę i jesienią się przez nią malec sam nie przedrze jak trochę popada i błocko się zrobi

urocza ale drogaśna dość

reklama
Do góry