Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
a ja wczoraj byłam na usg i mi pani doktor powiedziala ze teraz nic nie powie bo jeszcze nie widac ze dopiero po 20 tygodniu... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

haha ale mnie rozsmieszylas :-) gnacik hmmm niezle 
aleksander ladnie ale constantine mi sie ni epodoba jakies takie dziwaczne ale jak kto woli kazdy ma swoj gust prawda 

Ale imion nie mamy wybranych, jeszcze myslimy, może przy porodzie wpadnę na pomysł. ;-) Z Marcinkiem tak było, ze miał być Piotrek, ale jak mi powiedzieli, ze widać głowkę, to się wydarłam na całe gardło "Wychodź Marcinek" 

A my kompletne zero... Mąz ostatnio zaczął mówić do brzuszka "Co tam Franek" lub "Co u Zosi"Ale imion nie mamy wybranych, jeszcze myslimy, może przy porodzie wpadnę na pomysł. ;-) Z Marcinkiem tak było, ze miał być Piotrek, ale jak mi powiedzieli, ze widać głowkę, to się wydarłam na całe gardło "Wychodź Marcinek"
![]()

hahaha