reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
witanko
dzisiaj nastała @ i waga w górę :oo2: wrrr aha no i jeszcze wczoraj miałam dzień z warzywami i przez cały dzień zdarzyłam zjeść troszkę kiszonej kapusty :no2:
małż został dłużej w pracy i nie pochodziłam sobie ... same niepowodzenia:cool:

ms.marple ja kakao o niskiej zawartosci tluszczu kupilam w Pl sklepie:)

dzięki ewelcia w takim razie jak będę to się tam rozejrzę:tak:

muszę powiedzieć, że jak zobaczyłam na zdjęciach jak te produkty wyglądają to od razu w sklepie je zauważyłam:-D:-D

lecę

hejka
a ja niemam sie czym chwalic, bo wczoraj caly dzien grzeszylam:zawstydzona/y: Na wage nie staje, bo pewnie nic milego nie pokarze:zawstydzona/y:ale od jutra P wiec moze sie wszystko wyrowna, oby;-)
milego dzionka!!!

marcysia nie smutaj....ja kupilam baterie do wagi i dziala!!!
pewnei sie rano jutro rozczaruje bo na bank waga mi podskoczyla....pewnie po tej pizzy niedzielnej przed 24

ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)

A dziś dzień mam okropny, tak jak pozytywnie podchodziłam do diety tak teraz sie załamuję. Obiad gotowałam dla mojego P to myślałam, że mnie poskreca i wyobrażałam sobie jak smakuje schabowe :eek: jakaś masakra :-( Boję się, że nie dam rady....waga drugi dzień mi stoi w miejscu, ale za to dziś pogoda super i spacer taki zaliczyłam, że aż aż....tylko, żeby nam ta wiosna nie uciekła za szybko :tak:

Pozdrawiam wszystkie dietkujące i te niedietkujące także :-)

ms.marple ja też tak mam...jesteśmy wzrokowcami ;-)

racja:tak:

Lewcia ja mialam zastoj 2 tyg i sie nie poddawalam tylko dalej dietkowalam...DASZ RADE!!!!

ewelcia podziwiam mi nic nie spadało przez dwa tygodnie na SB i już fisiowałam i przeszłam na dunkana:sorry2:

qurka ja dzisiaj zrobiłam ciasto jogurtowe nie wiem na ile dni , tygodni czy lat miało starczyć w każdym bądź razie wrąbałam całe:szok::cool::zawstydzona/y:
no znów nie poszłam na spacer bo małż został w robocie ehhh nawet boje się jutro spojrzeć na wagę:no:

reklama
Do góry