reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
u mnie waga nadal spada co prawda wolniej ale zawsze:tak: przy porodzie miałam 78kg a wczoraj na wadze 58 pojawiła się 5 z przodu więc nie jest już źle:-p tak do 53kg chcę jeszcze schudnąć.

pieszczoszka - a ja daję, bo wolę mieć 3 porządne torebki niż 20 skóropodobnych, jak dawniej. Poza tym one się nie niszczą i mam je latami, a wyglądają jak nowe. Kupuję uniwersalne, klasyczne fasony, które zawsze modne są;-) Ubrania mogę kupować tańsze, ale buty, torebkę, perfumy i okulary zawsze mam porządne.

Kiedys strasznie lubiłam torebki a teraz wszystko co mam pakuje do torby tej od wozka co mam ja dla małej..
Ostatnio tez zaczęły mnie krecic torby szyte recznie (ostatnio wklejałam link gdzie mozna kupic u takiej dziewczyny co sie ogłasza na babyboom) i spasowały mi strasznie:)
Jak schudnę pewnie zaczne znowu jakos elegancko chodzic ubrana i wtedy sie pewnie zaopatrzę w cos eleganckiego ale puki mam te dodatkowe kg to raczej chodze sportowo:zawstydzona/y:

U mnie tez ta waga spada jak krew z nosa.. Przy Patryku 3 tyg po porodzie mialam 10kg mniej jak przed ciaza a teraz?
Nie jem slodyczy od 3tygodni, cwicze 6 weidera, zadnych ziemniakow, chleba i juz nawet nie jem po 17 bo po 18 nie dziala na mnie chyba dlatego ze cala ciaze o 18 juz nie jadlam.
Juz mam obsesje wagowa kuzwa ;-) Jeszcze 4kg do wymarzonej i tej z przed ciazy:(

dziewczyny zmienily wam sie piersi po ciazy?
MOje nie sa juz takie jędrne:( i opadły ;( na dodatek jest duza przerwa miedzy nimi a tak nie miałam;(
wroci to kiedys do normy> ? czy juz tak zostanie?

ja nawet nie patrze narazie na swoje piersi....:no: az boje sie im przyjrzec :sorry2:,czuje ze maja wiekszy zwis niz przed ciaza :-D ale co robic ,poki co nie moge az tak narzekac bo tragedii nie ma ..... ale grawitacja jest dla nich bezlitosna :-D

reklama
Pieszczoszka przecież pisałam wam kiedyś że po karmieniu Julci miałam uszy jamnika a nie piersi :-p:-D to się śmiałyście :-p:-D

Karmiłam 3 miesiące, dużo schudłam (poniżej 50kg) i generalnie marzyłam żeby polikwidować wszystkie lustra w domu :baffled::crazy:
Po jakimś czasie przytyłam to i cycki nabrały tłuszczu- wyglądały zdecydowanie lepiej, z czasem świetnie, ale nigdy nie wróciły do stanu sprzed ciąży :no: szkoda bo były piękne, jędrne i sterczały... :-p:-D:-D:-D

Powiem Ci że mimo wszystko zdecydowałam się karmić po raz drugi i oby się udało chociaż 3 miesiące :tak:

Do góry