reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A co z nasza waga?

Ja wzrostu mam tyle co Lil kate. Przed ciążą też ważyłam niedużo - 51 kg, a teraz ..... hm... po świętach ważę 69 kg, a i tak słyszę, że niewiele przybrałam ;-) No cóż, biorąc pod uwagę, że na plusie mam już 18 kg, to zakładam jednak, że bliscy nie chcą mnie urazić :rolleyes: Chociaż faktycznie ja sama nie czuję się ani gruba ani wielka :wink:

reklama
Ja też już +18kg, dziś rano się ważyłam :eek: Ale na szczęście nie mam jeszcze podwójnego podbródka i na buzi prawie nie widać tego nadmiaru kilogramów ani obrzęków, co mnie bardzo cieszy, bo jeszcze jakoś mogę w lustro spojrzeć :laugh2:

Wazona bede dopiero za 2 tygodnie w czasie wizyty u mojej ginki, ale za to moge podac wymiary hi hi...- 103/ 106/106 czyli od 14.11.06 przytylam w brzuszku 3cm :tak: , w biodrach sie nie zmienilo:-) a w biuscie mi 1cm ubylo.:-( .....a jak tam u Was?

Wczoraj się ważyłam - 69kg. Czyli przez ostatnie 4 tygodnie (w tym święta!) równiótkie 2 kilo:-)

ja mam na plusie 9 kg... ani duzo ani malo... mam nadzieje ze juz nie przytyje wiecej niz 4 kg coby nie przekroczyc mojego zalozonego limitu

a ja mam +18 kg i wygladam jak potwor a moja waga to juz trzycyfrowa heheheh:baffled:
ratuje mnie tylko to ze duza ze mnie baba(wysoka)mam prawie 180 cm

hmm.. ja też niczego sobie , aktualnie nie wiem ale przed swiętami jak byłam u lekarza to na plusie 17 kg. teraz nie wiem nie waze się sama coby sie nie załamywać:baffled:

świeżo zważone 72.7, wiec znowu chudnę :/ dzis wizyta u ginki, zobaczymy co powie na te wachania wagi. Bo skacze jak szalona. 72 74.3 71.7 73.5 i teraz 72.7 a to wszystko w ciagu ostatnich 10 dni :/

reklama
Do góry