reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zareagowałaś podobnie jak ja...

Ale to dobrze...
Prawidłowa reakcja...

to pewnie my juz tak bedziemy miały zawsze......nawet po latach nam sie łza w oku zakręci jak bedzie taki temat...
....ale tak jak piszesz...to dobrze....po to są łzy, żeby po nich zaświeciło słońce i pojawił sie usmiech....
przytulam....

to pewnie my juz tak bedziemy miały zawsze......nawet po latach nam sie łza w oku zakręci jak bedzie taki temat...
....ale tak jak piszesz...to dobrze....po to są łzy, żeby po nich zaświeciło słońce i pojawił sie usmiech....
przytulam....

Tak, jak powiedziała moja pani psycholog:
"Jeśli chcesz płakać - płacz ile chcesz, aż ci łez braknie,
ale nie zapominaj, że nie możesz się w tym płaczu i rozpaczy zatracić"

dzień dobry
u nas szaro buro i pada.......
i nie chce mi sie nic....
więc spadam....

13x13-pewnie że tak...-jestem jak nowa :-D;-)
v Jolka-piękne bobaski.potrójne szczęście.

idę coś upichcić
kucharze012.gif

Witajcie dziewczyny:-D

Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkami:-p oczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-D

Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

witam!
hihi naprawe napisalam histerostomia czy jakos tak? mi chodzilo o histeroskopie-ogladnie jamy macicy przez kamerke :) sorki za bledy, nie umie znalezc tego posta zeby poprawic napiszci mi na ktorej stronie ja taki horror napisalam :)
zbieram sie do banku moze dzis nie bedzie kolejki bo maja koniec za godzinke ;)

aha nasz kocurek juz nie ma jajek i jest dzis nieprzytomny, chodzi jak pijany i wszyscy sie z niego smieja a faceci nad nim sie uzalaja :D

reklama
as prosze cie nie wrzucaj tu takich artykulow, to jest straszne, mysle ze kazda z nas moze sie domyslic jakie zycie jest w chinach przez ta bzdure z jednym dzieckiem, ja ogladalam kiedys program o chinskich domach dziecka... brak mi slow zeby to opisac

Do góry