przeczytałam i wszytsko wróciło......i sobie popłakuje....
....chciabym się teraz przytulic do Z. tak mocno......
Zareagowałaś podobnie jak ja...
Ale to dobrze...
Prawidłowa reakcja...
Ale to dobrze...
Prawidłowa reakcja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
przeczytałam i wszytsko wróciło......i sobie popłakuje....
....chciabym się teraz przytulic do Z. tak mocno......
Zareagowałaś podobnie jak ja...
Ale to dobrze...
Prawidłowa reakcja...
to pewnie my juz tak bedziemy miały zawsze......nawet po latach nam sie łza w oku zakręci jak bedzie taki temat...
....ale tak jak piszesz...to dobrze....po to są łzy, żeby po nich zaświeciło słońce i pojawił sie usmiech....
przytulam....
Dziewczyny!!!!!
Wiadomość przerazająca,kto jest słaby psychicznie niech nie czyta artykułu,ale myśle,że powinniśmy mieć świadomość istnienia takich rzeczy.
http://fakty.interia.pl/swiat/news/...ciekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: