Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziwne.... dzieci z reguły lubia banany, bo słodkie, a Milutek nie! Owszem zje, jeśli jest z jabłkiem albo wiśniami (sok) ale sam jej nie smakuje, strasznie się krzywi. Za to zero wykrzywiania się jak dostanie do buzi ogórka kiszonego... dziwne to moje dziecko :-)Moja je i banany i jogurt, mieszać tego nie mieszałam, ale pewnie można, skoro można kupić taki deser np. hippa. Dzisiaj np. mała żebrała u starszej, jak ta jadła fantazję, wczoraj wrąbała trochę kremowego biszkoptowego. Smakuje jej ten jogurt lepiej niż kaszka;-)A skoro nic jej po tym nie było to dam jej pewnie jeszcze nie raz:-)kobietki mam pytanko myslicie ze moge lence zmiksowac banana i wymieszac z jogurtem? myslicoe ze moge podac jej juz taki deserek?

Kiedyś podawało się banana od 10 miesiąca, teraz daje się zdaje się od 6 miesiąca. Ja daję surowe banany, gniotę tylko widelcem.
Niektóre mamy juz próbują ale ja bym nie dawała jogurtu jeszcze, czytałam, że półroczne dzieci nie powinny jesc jeszcze zwykłego jogurtu. Ten ze słoiczka jest zrobiony z mleka modyfikowanego, a taki zwykły ze zwykłego mleka krowiego, które nie jest odpoiwiednie dla dzieci poniżej roku napewno, a niektórzy twierdzą, że dłużej.
a tak sie napalilam ze jutro zrobie jej deserek
Kiedyś podawało się banana od 10 miesiąca, teraz daje się zdaje się od 6 miesiąca. Ja daję surowe banany, gniotę tylko widelcem.
Niektóre mamy juz próbują ale ja bym nie dawała jogurtu jeszcze, czytałam, że półroczne dzieci nie powinny jesc jeszcze zwykłego jogurtu. Ten ze słoiczka jest zrobiony z mleka modyfikowanego, a taki zwykły ze zwykłego mleka krowiego, które nie jest odpowiednie dla dzieci poniżej roku napewno, a niektórzy twierdzą, że dłużej.