Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na szczęście na razie zero problemów typu alergia, czy ból brzuszka.U nas tak samo.(choć na początku mu smakowały)A u nas pierwszy produkt powędrował dziś na listę rzeczy niejadalnych - brokułyPyrtek tak usteczka zaciskał jak jej chciałam dać, że nijak nie dało się jej nakarmić, a więc brokuły - be! Cała reszta (tylko sloiczki) na razie jest ok
![]()

) z dumą: "no bo tylko na piersi jest, nic nie podaje, ani soczków, ani zupek, ani herbatek, nic, naprawdę"

Antosiu dzisiaj zjadł obiadek BoboVita po 6 miesiącu - Domowe ragout z indykiem + kaszka manna + zółtko. Na początku trochę się krzywił (w składzie jest pomidor), ale mu smakowałoTylko musiałam trochę zmiksować, bo takim prosto ze słoiczka się dusił.
robiłam dwie próby jej podania obiadku dziś zobaczymy jak wstanie może wcześniej nie była głodna
my nie miksujemy
memla i daje jakoś rade już z tymi kawałkami