reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A ja mam takie pytanie. Czy mala moze jesc wszystko co my jemy??Czy sa rzeczy, ktorych jej jeszcze nie wolno?? :confused: zastanawiam sie, czy moze mielone, czy spagetti, jakies kanapki z pasztetem, lub jakas pasta do kanapek...do tej pory jada kotleciki (uwielbia) z jakims delikatnym sosikiem, jajka, czy kure wszystko bez przypraw (lekarz nie pozwala tak malemu dziecku tego dawac :no::-( )

A ja mam takie pytanie. Czy mala moze jesc wszystko co my jemy??Czy sa rzeczy, ktorych jej jeszcze nie wolno?? :confused: zastanawiam sie, czy moze mielone, czy spagetti, jakies kanapki z pasztetem, lub jakas pasta do kanapek...do tej pory jada kotleciki (uwielbia) z jakims delikatnym sosikiem, jajka, czy kure wszystko bez przypraw (lekarz nie pozwala tak malemu dziecku tego dawac :no::-( )

:confused:
Hmmm...moje dziecko(choć alergik) je w miarę normalnie.To co my.Oczywiście rozsądnie.Ja z reguły mocno nie doprawiam,bo sama nie lubię.
Kuba nie je jajek,orzechów,ryb,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
http://www.edziecko.pl/jedzenie/1,79378,2908539.html

Ostatnia edycja:
:confused:
Hmmm...moje dziecko(choć alergik) je w miarę normalnie.To co my.Oczywiście rozsądnie.Ja z reguły mocno nie doprawiam,bo sama nie lubię.
Kuba nie je jajek,orzechów,ryb,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
Jadłospis na styczeń

u nas to samo:tak:

o! fajna stronka ROZALKA, na pewno mi sie przyda!:tak:bo czasem mysle ze nie wszystko co daje jesc Lusi jest wlasciwe:sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Rosmerta super:tak:
Od razu Hubkowi poszerzy sie jadłospis:tak:

A u nas znow wysypka alergiczna:-(Próba z kiwi :baffled:

Do góry