WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A dlaczego chłopcy powinni jeść mniej jajek niż dziewczynki
Słyszałam o tym, ale nie mam pojęcia dlaczego tak jest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam takie pytanie. Czy mala moze jesc wszystko co my jemy??Czy sa rzeczy, ktorych jej jeszcze nie wolno??zastanawiam sie, czy moze mielone, czy spagetti, jakies kanapki z pasztetem, lub jakas pasta do kanapek...do tej pory jada kotleciki (uwielbia) z jakims delikatnym sosikiem, jajka, czy kure wszystko bez przypraw (lekarz nie pozwala tak malemu dziecku tego dawac
:-( )
moja tak:-)jak u góry
nie je orzechów,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
Jadłospis na styczeń
Hmmm...moje dziecko(choć alergik) je w miarę normalnie.To co my.Oczywiście rozsądnie.Ja z reguły mocno nie doprawiam,bo sama nie lubię.
Kuba nie je jajek,orzechów,ryb,cytrusów..(alergia),nie doprawiam Wegetą(ani niczym co ma glutaminian sodu...)
Nie pije napoi gazowanych,nie je zbyt tłustych rzeczy....hmmmm...to wszystko.Aha nie je cukierków i takich tam słodyczy.
Jadłospis na styczeń