Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez zaznaczam ołówkiem w razie czego lekarz to wymaże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a warzywka były twarde, drugim razem gotowałam również na małym ogniu ale z wiekszą ilością wody, ugotowały sie ale woda wyparowała, wiec warzywka przesiałam przez sito i wyszła taka papka, trzevim razem do papki dolałam osobno gotowana wode zeby zrobic zupkę, wymieszałam i dodałam misiowy ogródek zamieszałam, wyszło -good. Wsadziłam do lodówki i chciałam podac na drugi dzień, lecz to sie jakos rozrzedziło wiec wyruciłam do kosza. 

Ja kupuję co miesiąc DZIECKO. Podoba mi się ta gazeta, bo sa podegregowane artykuły wg wieku dziecka i wszystko jest przejrzyste. w niektórych gazetach więcej kolorowych literek i rysunków niz treści.O właśnie przypomniało mi się o co miałam zapytać;-) Ponieważ obecnie nie ma mnie w Polsce i nie wiem co tam za bardzo w trawie piszczy jeżeli chodzi o tematy Malusińskich, to chciałam sobie zaprenumerować jakieś gazetki. Jakie poleciłybyście? Takie które są naprawdę warte i godne uwagi. Bo nie chciałabym gazety, która by tylko skupiała uwagę na reklamach najnowszych produktów![]()
Własnie moja lekarka kazała mi zmniejszyć mleczne posiłki na rzecz supek i deserków bo sa mniej tuczące. A Tosia troche sobie waży....:-)Wiecie co? Wkurza mnie to: ja powolutku też Stasiowi podaję nowe smaki- nie za dużo, ale jednak, tym bardziej, że mam wrażenie, że mleko przestaje mu wystarczać- je co godzinę przez dzień, a moja szwagierka (ma córeczkę o jeden dzień starszą od Stacha) ciągle mi mówi, żebym uważała, że takie prędkie wprowadzanie pokarmów rozpycha żołądek i dziecko będzie otyłe, że jej koleżanki córka ma 1,5 roczku i waży 20 kg i lekarka jej powiedziała, że to dlatego, że za prędko wprowadzała inne pokarmy... I że ona dopiero w 7 miesiącu będzie uzupełniać dietę dziecku!!

Ja musiałam podac Tosi dużo herbatki na trawienie z Hippa i dopiero kupka poszła....
Przez 5 dni Milenka była tylko na mleczku z kaszką ryżową + marchewa z jabłkiem... jutro eksperymentujemy z czymś nowym :-)