Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ani sama jarzynowa, ani z ryżem, nawet z królikiem warzywa nie za bardzo jadł, nawet deser marchewka z jabłkiem nie pasuje...chyba marchewa mu nie spakuje i jej słodki smak..ja też gotowanej marchewki nie lubie:-
i nic mu po niej nie jest...:-):-) wiec będę gotować sama

;-)
.

ok. zapytam jeszcze mojej lekarki.Martula mi pediatra kazał dodać łyżeczkę ugotowanej kaszki manny do mleka i dobrze wymieszać![]()
A mnie ostatnio pani pediatra postraszyła, że wysypka i suche placki na łokciach i stópkach to może być nietolerancja mleczka... czyli skaza białkowa...??? Jakoś nie mogę w to uwierzyć żeby to było to, zaleciła nam maść natłuszczającą i po 3 dniach stosowania po suchych plackach już prawie nie ma śladu, więc to raczej nie skaza, bo objawy skazy białkowej po zwykłej maści bez recepty chyba by nie zeszłyPrzez 5 dni Milenka była tylko na mleczku z kaszką ryżową + marchewa z jabłkiem... jutro eksperymentujemy z czymś nowym :-)
Joasiek moja Zosia miała własnie szorstkie kolanka łokcie lekarz powiedział ze to skaza białkowa, ale nie zagoiło się to z dnia na dzień, smarowałam ja olilatum z tydzień i po tym zeszło dopiero.