Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i od kiedy jeden posiłek to nie cycus tylko jakas zupka to mały ma dalej problemy z kupcią zawsze muszę mu choć trochę dać czopka i wtedy chwila i po sprawie no i to już nie jest jajeczniczka jak to ja nazywałam kurczę i nie wiem co zrobić po co ma sietak męczyć.:dull::-(
.Zgadzam się,właśnie pisałam na innym wątku by na nie uważać(jagody).Kiedy zjadłam za dużo,to Kuba miał problemy ze zrobieniem kupki.dokładnie Karola, jagody działają zatwardzająco. Więc skoro tak duzo ich teraz jesz to może z kupką byc jeszcze gorzej. Więc tymbardziej podałabym śliweczki...:-)![]()
.A twojemu malemu cos dolega jak nie robi kupy?Jesli nie,to nie dawaj czopka,z powodow o ktorych pisala Kasiad.
kupa po pas ale wiem że się nie przyzwyczai do tego że trzeba jej pomóc
Wyczytałam także że w okresie podawania nowych smaków jak pojawia się zatwardzenie zalecają odłożyć chwilowo witamine D3 
patrzyłam na te śliwki ale one są od 5 miesięcy.
i na słoiczku jeszcze specjalnie wymienione że rozluźnia stolce
i tak samo krem ze szpinaku z ziemniakami bo np. dynia z ziemniakami zestala więc jak dajesz słoiczek to zwróć uwagę co pisze ;-)