reklama

Co robicie dzis na obiad...

Agusia brzmi przepysznie!
Joanna bardzo ładnie dania podajesz, taka porcyjka dla mojego to byłaby aż za duża :)

Milenka je to co my, a raczej na odwrót... my to co Milenka. Słoiczków wogóle już nie chce jeść, więc gotuję zawsze jakąś zupkę a drugie robię takie, żebyśmy wszyscy mogli zjeść, choć ona jest bardzo wybredna.

reklama
Joanna ale pyszności zapodajesz:tak:
Taka porcja dla mojego to też byłaby połowa, bo on lubi dobrze i dużo zjeść:-)

U nas dzisiaj kotlet schabowy + ziemniaczki + mizeria - obiad u teściów:tak:

Dziękuję za wszystkie pochwały a co do podawania z ryżem miałam zawsze problem i nie wiedziałam jak podać bo tak "kupa ":zawstydzona/y: ryżu położona łyżką nie zbyt apetycznie wyglądała i wpadłam na pomysł babeczek ryżowych A robi się prosto dowolnej wielkości filiżankę może być kwadratowa ew jakis pojemnik wielkośći filiżanki wkładam ryż lekko ubijam i na talerz polać sosem i już inaczej wygląda ;-) a moje dzieci się śmieją że mamie przypominają się lata jak bawiłam się w piasku :tak: i robiłam babki

Ja dzis leniu****e i zamowilam pizze.Kondzio ma zupe jarzynowa z mieskiem kurczaczka:tak:

pizza na kolacje, bp lodówka pusta...
maz nie widział potrzeby pojechania na zakupy i zaplanował mnóstwo robót...i nie pojechaliśmy..pewnie sie zdziwi, jak zobaczy, że żarełka nie ma...tak to jest, jak chłopu kolacje pod mordkę podstawisz kilka razy...ale jak powiedziałam, zę jest pusto, to odpowiedział "przesadzasz...:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry