reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

a jakiej mąki użyłaś chciałam to zrobić na wigilię zawsze to coś innego.:tak: a no i trzeba to na świeżo ciepłe z piekarnika podawać czy można zbić wcześniej i najwyżej podgrzać w piekarniku??
 
reklama
ja użyłam zwyklej maki pszennej tortowej:tak:najlepsze są na ciepło,
ale uważam, że mozna zrobic je wcześniej, upiec i potem tylko podgrzać:tak::-)

aa zobaczcie to tez może byc pyszniutkie Serowe paluszki z ciasta francuskiego na sylwka np jako przekąska :-)

kurcze, musze skończyc przegladanie tej stronki z przepisami, bo oszaleję:zawstydzona/y: wszystko takie smakowite:rofl2: o to np. Bułeczki czosnkowe z pietruszką
 
Ostatnia edycja:
o to jest pomysł jutro zrobię na obiad lazanie.a dziś mielone z pieczoną czosnkową bagietką jak zwykle marchewka i dodatkowo cieńka zielona fasolka szparagowa.
 
a ja robię na dla dziadków na jutro zupę gulaszową, piekę kawałek schabu a resztę dwie babcie robią same to co będą lubiły :-D:-D

a no i przyprawiłam mięso do lasanni na jutro by już sie tym zbytnio nie trapić.w końcu każdy z nas musi mieć jakiś podkład pod toasty.:tak:
 
reklama
Do góry