• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Niuni ja też wszystkie ciuszki jak dostałam tak wrzuciłam do szafki i sobie leżą, czekam na koniec maja jak już sobie wezmę wolne i będzie piękna pogoda na pranie :-)
Zresztą jak się ostatnio za pranie i prasowanie wzięłam, to następnego dnia na porodówkę, więc tym razem mi się nie spieszy ;-)

reklama
Ja chyba zaczne prac tak w polowie maja...jak skoncze remontowac pokoj maluszka...

Luka! Ktora partia prania?!!! Szok! A ja myslalam ze to ja mam duzo ciuszkow :) hehe

Olla to juz 4 pralka :szok: (była tam też posciel, kocyki, ręczniki dla dziecka - więc objętościowo zrobiło się dużo, ale to fakt mam tego naprawdę masę - samych kaftaników i body - krótki i długi rękawek 70 szt !! POLICZYŁAM :-) , plus śpioszki, pajacyki, sukienki, dresiki, czapreczki, sweterki, skarpetunie itp....:-) Wszystko w rozmiarze - trochę 56, reszta 62-68.
Żeby Was uspokoić - nie kupiłam tego wszystkiego (może z 1/3) reszta to spuścizna po mojej siostrzenicy :tak: :-) :-D

Luka ładna spuścizna.. chyba przez pierwsze miesiące w ogóle nie będziesz musiała prania robić :-D Obyś zdążyła każdą rzecz choć raz dziecku założyć, bo inaczej to szkoda będzie pracy włożonej w pranie i prasowanie.

Dobrze że u mnie synek, to po siostrzenicy tylko parę uniwersalnych ciuszków mogłam wziąć, inaczej musiałabym się napracować jak wy dziewczyny..

:-D Spuścizna niezła - moja sistra dostała manii zakupowej :-D
Ae pamiętam - moja siostrzenica też urodziła się w czerwcu i było bardzo gorąco - że przebierana była często, bo a to ulała, a to się spociła, więc stąd tyle sztuk body i kaftaników - pranie i tak było ciągle :tak:

reklama
Luka - piorę.. tzn. zamierzam męża w to wrobić jak będzie miał urlop w przyszłym tygodniu ;-) NIe wiem jak sobie z prasowaniem poradzi, jakoś sobie nie potrafię wyobrazić tych wielkich łap prasujących takie malutkie kawałeczki materiału :szok::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry