Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-(
kurcze ale wydacie kupe kasy na bilety. A wiesz juz moze czy bedziesz musiala zaplacic cos za dzidzie za samolot? Wiem ze z Kanady nie trzeba do dwoch lat chyba ale nie orientuje sie stad a warto wiedziec
. No wiec jak maz tu zostaje to ja wybralabym lozeczko choc kolyska jest sliczna. Wiesz duzo praktyczniejsze i starczy na dluzej a jak kupisz kolyske to po powrocie z Pl znow bedziesz musiala wydac kase na to lozeczko. Takie jest moje zdanie. A co do pozycji twojej malej to z tego co wiem to bardzo dobrze ze czujesz kopniaczki u gory po prawej i troche nizej. ja mam tak samo a mala jest glowka w dol. Czuje nozki pod prawa piersia a tak jakby nad pachwina po prawej mnie raczkami boksowala. Zatem moze akurat juz sie przekrecila. A czujesz gorke w okolicy pepka? taka dosc duza wielkosci jablka powiedzmy? Wypina sie tobie cos takiego?? Bo jesli tak to jeszcze wieksze szanse ze jest glowka w dol.