anni
Fanka BB :)
Monia - mam nadzieje ze juz u Was po burzy ;-)glowa do gory i sie prosze nie klucic tylko kochaccc:-) jak najmocniej kurcze co to jest no
dzidzi bedzie smutno! (tak miedzy nami to faceci sa czasem infantylni i trzeba do nich podchdzic ...no troche inaczej).
i mam nadzieje ze wam szybciutko przejdzie - nie powinnas sie denerwowac w ciazy...
W ogole wydaje mi sie ze nie ma par bez jakis tam ...spiec, ale lepiej zeby nie byly to jakies klutnie wielkie. Ja zauwazylam ze trzeba dwoje do klutni i czasem poprostu jak ten Moj artysta jest nie w sosie i mnie prowokuje (chcacy czy tez nie) do tego bym wybuchla ...poprostu staram sie nie mowic rzeczy ktorych bym potem zalowala. ide na spacer czy cos... olewam sprawe do momentu az poczuje ze mozemy normalnie pogadac
choc w ciazy to jest mi mega trudno trzymac nerwy na wodzy...
na szczescie jestesmy dosyc zgodna para... aaallle, no coz zdarza sie najlepszym ;-) Monia sciskam i nie plakac mi tu ;-)
Izka - ja bylam swiecie przekonana ze mala jest dalej miednicowo - bo tak byla wczesniej a tu nagle niespodziewanka - Gin mi mowi ze ona glowka w dol, a mi sie az wierzyc nie chcialo - mam nadzieje, ze jej tak zostanie

dzidzi bedzie smutno! (tak miedzy nami to faceci sa czasem infantylni i trzeba do nich podchdzic ...no troche inaczej).i mam nadzieje ze wam szybciutko przejdzie - nie powinnas sie denerwowac w ciazy...
W ogole wydaje mi sie ze nie ma par bez jakis tam ...spiec, ale lepiej zeby nie byly to jakies klutnie wielkie. Ja zauwazylam ze trzeba dwoje do klutni i czasem poprostu jak ten Moj artysta jest nie w sosie i mnie prowokuje (chcacy czy tez nie) do tego bym wybuchla ...poprostu staram sie nie mowic rzeczy ktorych bym potem zalowala. ide na spacer czy cos... olewam sprawe do momentu az poczuje ze mozemy normalnie pogadac
choc w ciazy to jest mi mega trudno trzymac nerwy na wodzy...na szczescie jestesmy dosyc zgodna para... aaallle, no coz zdarza sie najlepszym ;-) Monia sciskam i nie plakac mi tu ;-)
Izka - ja bylam swiecie przekonana ze mala jest dalej miednicowo - bo tak byla wczesniej a tu nagle niespodziewanka - Gin mi mowi ze ona glowka w dol, a mi sie az wierzyc nie chcialo - mam nadzieje, ze jej tak zostanie