Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pytałam położną na szkole rodzenia - powiedziała że żadnych badań robić nie trzeba, wszystkie potrzebne informacje znajdą w ostatniej morfologii (bo to m.in. trzeba mieć przy sobie).Esia dziś byłam u gina - kazał mi na następną wizytę (będę mieć wtedy konsultacje z anestezjologiem) zrobić koniecznie krzepliwość krwi.
. Asylan a dlaczego badali ci czystosc wod plodowych w czasie jak juz bylas po terminie? Troche mi sie to dziwne wydaje.Pytałam położną na szkole rodzenia - powiedziała że żadnych badań robić nie trzeba, wszystkie potrzebne informacje znajdą w ostatniej morfologii (bo to m.in. trzeba mieć przy sobie).
Esiu jak widać "co szpital to obyczaj"![]()
Ale wiesz co mnie zastanawia na badaniu morfologii krwi nii ma oznaczenia krzepliwości (nie ma nawet trombocytów) więc nie wiem jak oni określą Ci kzepliwośćMoże lepiej zrób - tak na wszelki wypadek.