Ennis92
Fanka BB :)
Tak po cięciu. Jakoś ogarniemy. Ja bym chciała już do domu, ponad tydzień siedzę w szpitalu. No ale jutro już chyba wyjdziemyRozumiem, że boli bo po cięciu?
Kurde bądź silna, dasz radę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak po cięciu. Jakoś ogarniemy. Ja bym chciała już do domu, ponad tydzień siedzę w szpitalu. No ale jutro już chyba wyjdziemyRozumiem, że boli bo po cięciu?
Kurde bądź silna, dasz radę.
A no pewnie, wcale się nie dziwie. Co w domu to w domu. Oby z maluchem no i z Tobą wszystko było ok. Kuruj się i bądź silnaTak po cięciu. Jakoś ogarniemy. Ja bym chciała już do domu, ponad tydzień siedzę w szpitalu. No ale jutro już chyba wyjdziemy
Zmień chleb. Nie kazdy jest dobry. To samo jest z szynką. Musisz probowac, niestety złotego środka nie ma.Cześćwczoraj dowiedziałam się że mam cukrzycę ciążową.. Trochę jestem załamana tym faktem. Dodatkowo wyszły mi leukocyty i bakterie w moczu i mam brać urofuragine.. I mam pytanie czy może ona działać jakoś na cukry? Płakać mi się chce. Po godzinie po posiłku miałam 171, a zjadłam tylko 3 kromki chleba razowego z gotowana szynka z kurczaka i sałata ogórkiem.. Może ktoś pomoże.
Nie załamuj się na początku będzie Ci ciężko nie ma co ukrywać. Ja pierwsze 2 tygodnie myślałam, że oszaleje. Dietą nie dałam rady, dołączono insulinę i jest ok. Nie ma co ukrywać dietę trzeba trzymać i jeść regularnie. Tak wiem, że są na grupie dziewczyny które tego nie przestrzegają i jakoś ogarniają cukry. Piszę na swoim przykładzie.Cześćwczoraj dowiedziałam się że mam cukrzycę ciążową.. Trochę jestem załamana tym faktem. Dodatkowo wyszły mi leukocyty i bakterie w moczu i mam brać urofuragine.. I mam pytanie czy może ona działać jakoś na cukry? Płakać mi się chce. Po godzinie po posiłku miałam 171, a zjadłam tylko 3 kromki chleba razowego z gotowana szynka z kurczaka i sałata ogórkiem.. Może ktoś pomoże.
No wiesz, a ja mam wrażenie, że ta dieta cukrzycowa jest w miarę prosta i monotonnaZawsze byłam leniem jeśli chodzi o jakieś wymyślne jedzenie. A tu teraz tak trzeba kombinować - wiadomo że dla dziecka zrobi się wszystko ale mam wrażenie że wszystko przeciwko mnie.. Bo dodatkowo jestem w większości leżąca. Jak patrzę na necie na przepisy to wydaje się że te produkty są z kosmosu..
Dzięki dziewczynypoczytam też w tył wasze posty i zaczynam działać.
Przestań nie załamuj się i nie poddawaj. Będziesz matką więc musisz być silna. Na spokojnie ogarniesz i dasz radę zobaczysz.Zawsze byłam leniem jeśli chodzi o jakieś wymyślne jedzenie. A tu teraz tak trzeba kombinować - wiadomo że dla dziecka zrobi się wszystko ale mam wrażenie że wszystko przeciwko mnie.. Bo dodatkowo jestem w większości leżąca. Jak patrzę na necie na przepisy to wydaje się że te produkty są z kosmosu..
Dzięki dziewczynypoczytam też w tył wasze posty i zaczynam działać.
No i jaaajkaaaNo wiesz, a ja mam wrażenie, że ta dieta cukrzycowa jest w miarę prosta i monotonna
U mnie jest to głównie dieta kanapkowa z warzywami + obiady, no i ostatnio truskawki. I duuużo wody.