Angun zestawy zawsze można dokompletować-czasem to się bardziej opłaca

Powiem wam,ze mam szczęscie do ofert z wózkami - to mój czwarty zakupiony w super cenie

i to takiej,ze mogłąbym jeszcze na tym zarobić ;-)
Gola to zależy od kół.Jeśli to przednie jest pompowane to super-tak jak w speedi,tzn ja nie mam porównania z innymi markami,bo w swojej historii miałam tylko Quinny (pomijając parasolkę m&p,ale to inny temat),nie mam też porównania z czterokołowcami,ale mi się wydaje,ze nie ma róznicy,najważniejsze,ze koła sa skrętne,dlatego ja na roana czy tego typu wózek bym sie nie zdecydowała.Speedi jest super zwrotnym wózkiem,jeśli o jazdę chodzi to szczerze polecam.,chyba lepiej byc nie może ;-) Buzz jest ok ale tylko z przednim kołem terenowym (pompowanym),które trzeba zakupić osobno (ok 250 zł).Co do buzza to się tez zastanawiałam czy lepszy będzie ten z trzema ,ale z kółkiem terenowym czy ten z czterema kółkami (chociaż te dwa przednie są wtedy piankowe).Musiałabym wypróbowac w sklepie,bo właśnie w sklepch na śliskich posadzkach te przednie kółko mi się blokowało

,no i wpadało tez w dziury na chodnikach.
Generalnie trójkowłowce są tak zaprojektowane,ze są stabilne,więc nie ma obawy o wywrotkę ;-) Tu chyba w grę wchodzi tylko kwetsia gustu.
Maxi cosi mura jest też świetny,no i mutsy

Ale jednak Buzz jest trochę mniejszy i zgrabniejszy jeśli o samą spacerówkę chodzi.
W Speedi podoba mi się to,ze gondolka jest tak wysoko,no super-dla mnie wygodne i dla mojego m też ,bo on ma 1,95 m wzrostu.