reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Sęk w tym, że mieszkamy w domku jednorodzinnym bez schodów, mieszkamy też poza miastem, krawężniki należą tu do rzadkości;-) Oczywiście zamiast pasków mogą być wahacze, ale niestety skrętne koła nie zdają tu egzaminu, wiem jak siostra wiecznie z nimi walczyła, nawet jak były zablokowane, to dziecko było "wytrzepane". W końcu kupiła stary używany, klasyczny. Sama już nie wiem co zrobić.

reklama
Cocca z takich tradycyjnych wózków to są jeszcze Jedo Bartatina (jakoś tak ;-)) i Roan Marita,ale nie wiem jak rozmiarowo.Są to dośc popularne wozki,więc powinniście w sklepach znaleźć.

Madzia oba te wózki oglądałam, ale te z Roan, są ogromne po złożeniu, w Jedo się zakochałam, ale niestety wchodzi na styk i sama sobie raczej nie dam rady żeby go upchnąć do auta.
Chyba wcześniej muszę zmienić samochód ;-)

Cocca co do Mikado to my właśnie kupiliśmy ale model Aston. Jeśli chodzi o sam model Milano to nie wypowiem się, bo sie nim nie interesowałam, mi zależało na skretnych kołach. Natomiast reszta poza stelarzem jest chyba taka sama i my jesteśmy póki co zadowoleni (chociaz wszystko wyjdzie dopiero przy urzytkowaniu), słyszałam tez od znajomych dobre opinie.
W każdym razie my kupowaliśmy bezpośredniuo od producenta i jesli byście sie zdecydowali to tą właśnie drogę polecam. Bardzo dobry kontakt i zainteresowanie klientem, a cena o 200zł nizsza niz w sklepie.

Margana z nieba mi spadłaś!!! Też się kontaktowałam z producentem i jestem z tego powodu zadowolona, ale nie znałam właśnie nikogo, kto miałby od nich wózek, ani kto taki wózek widział a sama wiesz jak to jest z opiniami na forach... są różne bez względu na producenta i model wózka. Wielkie dzięki za opinię, powiedz mi tylko jeszcze jedno, masz może wózek 3 w 1? Interesuje mnie spacerówka, na którą sporo osób narzeka, twierdząc, że jest koszmarna i nie pasuje do niej budka! Będę wdzięczna za odpowiedź :-)

Cocca ja przed zakupem zasięgnełam kilku opinii od znajomych i były to dobre opinie, ale na temat modeli Aston i Boston. Ale myślę, ze poza stelarzem niczym te wózki sie nie różnią. Zreszta oglądaliśmy ten wózek najpierw w sklepie i gondola i spacerówka były te same do wszystkich modeli.
My kupiliśmy 2w1, czyli głeboko-spacerowy. Wiesz co pierwszy raz słyszę opinię, ze budka nie pasuje do spacerówki. Szczerze mówiac nie zwróciłam na to uwagi (a przymierzaliśmy i gondole i spacerówkę), ale nie rzuciło mi się w oczy nic szczególnie nie pasującego. A sama spacerówka jest obszerna i wydaje sie wygodna. Jeśli cofniesz sie kilka stron wcześniej na tym wątku to wstawiałam tam zdjecia naszego wózeczka:-)

Margana dzięki za odpowiedź! Wiem, że góra dla wszystkich wózków jest taka sama, teraz nie mam wątpliwości, zamówimy wózek Mikado Milano :-)

cocca ano widzisz ja bralam pod uwage nasze krakowskie warunki na chodnikach a to jednak jest inaczej niz mieszkajac w domku :) Ciesze sie ze dokonalas wyboru. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.

reklama
a o to nasz wózeczek, zdjęcia robił mąż jak ja odpoczywałam w szpitalu:
S5005898.jpgS5005899.jpga.jpg
pencil.png

Do góry