reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
Ja prasę czytam ale on-line...za świnki się zabrałam ale po 5 minutach wyłączyłam z braku natchnienia do oglądania.

Kroma ja od Focusa wole Wiedza i życie. Kiedys za czasów studenckich jeżdziłam z koleżanką w góry bo tam jej ciotka miała dom. I tak siedziałysmy same 2 miesiące i wyczytałam wiedze i życie z kilku lat i do od deski do deski. Tylko to był bardzo stare wydania. Nawt nie wiem czy ta gazeta jeszcze jest wydawana

DAWIDOWE "wiedzę i życie" to i ja uwielbiałam czytać. Mój tata był kierownikiem pewnej znanej firmy zajmującej się prasą, więc jak jeszcze mieszkałam w domu rodzinnym to gazet pod dostatkiem miałam a teraz bida niestety

makuc, ja kiedyś też miałam prasy pod dostatkiem ;-) czytałam wszystko co się dało :rofl2:

wiedza i życie to ja chyba kiedyś takie segregatory zbierałam :eek:

ROXI tak, segregatory też były ale poza tym regularnie takie normalne czasopismo sie ukazywało:

images.jpg

Super gaetka, musze zakupic.

Może polecicie jakąś książke bo musze sobie wymyśleć jakiś prezent na imieny z pracy.

reklama
makuc, aha to ja te segregatory tylko miałam :happy:

dawidowe, ja lubie książki lesly lokko, zresztą kiedyś już tutaj polecałam np. "gorzka czekolada"

Do góry