reklama
"Wiedzę...." tez uwielbiałam czytać,ale juz daaawno nie kupowałam:-(.Ostatnio tylko "Polityka" ze stałych pozycji.
a propos tego,to przypomniała mi sie fotka ankiety zamieszczona w "Kąciku humoru" w jakims czasopimie.Pytanie brzmiało:"Jaka prasę codzienną czytuje się u Państwa w domu".Odpowiedź- "Tesco,Kaufland,Carrefour"

.
kahaa- Ty wymieniłaś Jodi Picault?Wiedziałam,że skąds znam to nazwisko i nie dawało mi to spokoju,w końcu przerzuciłam swoje regały z książkami i znalazłam- "Keeping Faith"- wspaniała ksiązka
- jak ja skończyłam,od razu zaczęłam czytac drugi raz

a propos tego,to przypomniała mi sie fotka ankiety zamieszczona w "Kąciku humoru" w jakims czasopimie.Pytanie brzmiało:"Jaka prasę codzienną czytuje się u Państwa w domu".Odpowiedź- "Tesco,Kaufland,Carrefour"

kahaa- Ty wymieniłaś Jodi Picault?Wiedziałam,że skąds znam to nazwisko i nie dawało mi to spokoju,w końcu przerzuciłam swoje regały z książkami i znalazłam- "Keeping Faith"- wspaniała ksiązka

kroma
Fanka BB :)
wiecie co tera jest coś na styl Wiedzy, nazywa się Sekrety Nauki i ja mam przedostatni numer i polecam, ja lubię jeszcze dodatki do Fokusa, czyli Fokus Historia, Albo Sex, i jeszcze ostatnio wyszedł Focus Detektyw.
co do książek to nie wiem co preferujesz Dawidowe?
co do książek to nie wiem co preferujesz Dawidowe?
Dawidowe- no to Coban,zwłaszcza seria z Myronem Bolitarem- uwielbiam

...albo "odkurz" Chmielewską- to nie nutkę bedziesz miała,tylko wycie ze śmiechu
)).I tu dla mnie rządzi "Wszystko czerwone" ,a zwłaszcza pan Muldgaard- kojarzycie?
)))

...albo "odkurz" Chmielewską- to nie nutkę bedziesz miała,tylko wycie ze śmiechu
Ostatnia edycja:
reklama
dawidowe
Fanka BB :)
happy kocham chmielewską ale za zapaliczke zabierałam się chyba ze 20 razy i koncze na kilkustronach i nie wiem czemu. Tak samo było z najstarszą prawnuczką. Generalnie kocham te najstarsze zwłaszcza klin, nieboszczyk mąż.............i ta koleżanka z Danii ;-)
Podziel się: