reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
dawidowe, to raczej nie na podstawie tej książki, bo książka to świeżynka, z zeszłego roku ;-) a moja ulubiona tej autorki to "świat u stóp", nie mogłam się od niej oderwać :-)

"Wiedzę...." tez uwielbiałam czytać,ale juz daaawno nie kupowałam:-(.Ostatnio tylko "Polityka" ze stałych pozycji.
a propos tego,to przypomniała mi sie fotka ankiety zamieszczona w "Kąciku humoru" w jakims czasopimie.Pytanie brzmiało:"Jaka prasę codzienną czytuje się u Państwa w domu".Odpowiedź- "Tesco,Kaufland,Carrefour":-D:-D:rofl2:.:-p

kahaa- Ty wymieniłaś Jodi Picault?Wiedziałam,że skąds znam to nazwisko i nie dawało mi to spokoju,w końcu przerzuciłam swoje regały z książkami i znalazłam- "Keeping Faith"- wspaniała ksiązka:tak:- jak ja skończyłam,od razu zaczęłam czytac drugi raz:-D:rofl2::tak:

HAPPY z tą ankietą to tak jest niestety :-( chociaż ja bym do "wybrańców" jeszcze gazetkę lidla i rossmanna dodała :-):laugh2::-p:rofl2:

wiecie co tera jest coś na styl Wiedzy, nazywa się Sekrety Nauki i ja mam przedostatni numer i polecam, ja lubię jeszcze dodatki do Fokusa, czyli Fokus Historia, Albo Sex, i jeszcze ostatnio wyszedł Focus Detektyw.

co do książek to nie wiem co preferujesz Dawidowe?

Dawidowe- no to Coban,zwłaszcza seria z Myronem Bolitarem- uwielbiam:):tak:
...albo "odkurz" Chmielewską- to nie nutkę bedziesz miała,tylko wycie ze śmiechu;))).I tu dla mnie rządzi "Wszystko czerwone" ,a zwłaszcza pan Muldgaard- kojarzycie?:))))

Ostatnia edycja:
reklama
happy kocham chmielewską ale za zapaliczke zabierałam się chyba ze 20 razy i koncze na kilkustronach i nie wiem czemu. Tak samo było z najstarszą prawnuczką. Generalnie kocham te najstarsze zwłaszcza klin, nieboszczyk mąż.............i ta koleżanka z Danii ;-)

Do góry