Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też, od wakacji czytam jedną książkę i dalej jej nie skończyłam :-(A wiecie że jakoś od ur boryska ja nie przeczytałam doslownie żadnej książkijakoś nie mogę wygospodarować sobie czasu.
Dawidowe ja w toalecie zawsze mam asystę, jak wracam z żłobka to siadam przed kompem i pracuję, jak kończę ogarniam mieszkanie, Oliwii coś do jedzenia szykuję, jak wracają to się nią zajmuję albo zakupy robię i tak do wieczora czas szybko mija. A do łóżka nie zabieram książki, bo mnie usypiają heh :-)Kania ja nawet czytam na toalecie albo jak już daje Laure do złbka to czytam na stojąco na przystanku
Dawidowe wieczorem, czy w ciągu dnia jak Oliwia śpi to mam tyle zajęć "dodatkowych" że ciężko mi się nad książką skupić. Zresztą na filmie też mam problemy z tym a co dopiero czytanie. Może przyjdzie taki dzień, że książki na nowo zaczną mnie wciągać, bo bardzo lubię czytać :-)Kania ja najpierw kładę asyste spać