• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

Kahaa ja właśnie muszę zabrać się za czas honoru, a nie po raz piąty oglądać całą serię oficerów :-p

Byłam w kinie na "W ciemności" i polecam. Jak dla mnie warto obejrzeć. Jak ochłonę to może napiszę coś więcej.

reklama
Ja sie wybieram niedługo na Alvina i wiewiórki 3:-DChcecie recenzje jak obejrze?:-D:rofl2:
Kwiat pustyni film taki se książka super
Ja ostatnio czytałam książkę "tato" Wharton William ciekawa bardzo

Tematyka filmu wg mnie jest na tyle ważna, że warto go obejrzeć choćby z tego względu. Ale tutaj akurat jestem wrażliwa w tym temacie, więc może dlatego tak uważam.
Poza tym film jest wg mnie naprawdę dobrze zrobiony. Ja siedziałam w kinie wbita w fotel dosłownie. Gra aktorska też na wysokim poziomie.
Dosłownie jedna czy dwie sceny do mnie nie przemówiły za specjalnie, ale generalnie film zdecydowanie warty zobaczenia!

Kania ja nawet czytam na toalecie albo jak już daje Laure do złbka to czytam na stojąco na przystanku
Dawidowe ja w toalecie zawsze mam asystę, jak wracam z żłobka to siadam przed kompem i pracuję, jak kończę ogarniam mieszkanie, Oliwii coś do jedzenia szykuję, jak wracają to się nią zajmuję albo zakupy robię i tak do wieczora czas szybko mija. A do łóżka nie zabieram książki, bo mnie usypiają heh :-)

reklama
Kania ja najpierw kładę asyste spać
Dawidowe wieczorem, czy w ciągu dnia jak Oliwia śpi to mam tyle zajęć "dodatkowych" że ciężko mi się nad książką skupić. Zresztą na filmie też mam problemy z tym a co dopiero czytanie. Może przyjdzie taki dzień, że książki na nowo zaczną mnie wciągać, bo bardzo lubię czytać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry