czarodziejkaM
Fanka BB :)
paolcia, to obejrzyj sobie "naznaczony" to właśnie taki o duchach do bania się;-)
Ja z horrorów takie lubię najbardziej i mam zamiar obejrzeć też "Naznaczony". Paranormal Activity" oglądałam niedawno i fajny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
paolcia, to obejrzyj sobie "naznaczony" to właśnie taki o duchach do bania się;-)
później do łazienki ciężko było samej iść ale co tam
pamiętam że jak oglądałam pierwszy raz jedynke to bałam sie strasznie, myślałam ze to może być prawdziwe nagranie, dopiero jak zobaczyłam że są dwa różne zakończenia to zupełnie inaczej do tych filmów podchodze, ale i tak wrażenie zrobiły niezłe ;-) dziś z małżem oglądamy III .....
ale zakończenie było fajne
nie spodziewałam się! Ale z czystym sumieniem polecam Wam film "dear john" taki lekki film o miłości. Wczoraj oglądałam i strasznie mi się podobał!widziałamA nie wiem,czy widziałyście- dość stary,kilkuletni- "Memento"
z tym, że muszę się przyznać, że na poczatku średnio nadążałam za tym co się dzieje i D. który ten film ze razy oglądał musiał mi tłumaczyć co i jak