• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
Idek ja też poproszę :-p jak już czytam, to hurtowo :-D

a co do muzyki, to ja od dłuższego czasu w Yirumie zakochana jestem :-)

chociażby to
472d3aeddb0b23923d4d4a98dd1386d0.jpg
:
Yiruma, (이루마) - Kiss The Rain - YouTube

i wiele innych....

Aliś, uno momento: że Greja, tak? to dawaj maila ponownie bo mi poczta szaleje i pokazuje tylko ostatnio używane, małpa jedna:dry:
a nie koniec bo muszę napisać ze listę prezentów na imieninki już zrobiłam:-Demily giffin "pewnego dnia" - wszystkie mam w "papierze" to i tą wypada;-) no i "irena" kalicińskiej bo w "domu nad rozlewiskiem itd" zakochałam się:cool2: "mcdusię" musierowiczej to już w pdf pewnie poczytam;-)
a teraz czytammegan hurt i tak właśnie spinam tyłek żeby położyć się i poczytać ale przez was nie wychozi mi:-p

Ostatnia edycja:
nie gadaj?!?!?! i dał się?!?!?! to teraz ON JEST TYM ULEGŁYM???:-p:-D:rofl2:;-):-D:laugh2:Ja czytam Megan Hart i faktycznie bardziej to literaturę jako taką przypomina;-)wpadłam jeszcze na kilka podobnych pozycji ale zapomjiałam więc muszę pogrzebać od początku, dobrze że wiem gdzie:rofl2:

Grey jak Grey... znów poziom pisarstwa dramatyczny, te same powtórzenia: ona dalej się rozpada na kawałki on mówi och maleńka dojdź dla mnie. itp itd... ;-)
Pozatym scen seksu tyle, że omijałam, żeby szybciej przeczytać i dojść do sedna:-D "Momenty" są nudne.... :| Tylko jeden ostrzejszy, ale jak dla mnie oblesny :D
Pozatym kilo lukru serduszka kwiatuszki:| Pierwsza część lepsza. Jedyna zaleta książki, to żw wciągaq i tyle. Pozatym straszne:}

reklama
Tak sobie Was podczytuje od czasu do czasu i korzystajac z okazji chcialam polecic ksiazke "Chlopiec z latawcem" autorem jest [h=3]Khaled Hosseini, ksiazka naprawde super, chetnie bym do niej wrocila jeszcze raz, [/h]ale czasowo niestety nie da rady:( Ten autor napisal tez "Tysiac wspanialych slonc" do ktorych rowniez sie przymierzam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry