• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

reklama
pewno że przeczytałam:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-Dale tak szczerze, to spodziewałam się czegoś bardziej hmmm "wyższopoziomowego":sorry:tzn. wiadomo tematyka taka a nie inna, ale można by troszkę podrasować styl pisarki- w końcu nie tylko gospodynie domowe (którym li i wyłącznie wszyscy krytycy ją dedykują:crazy:pewnie nie chcieliby żeby ich żony biznesłumenki czytały:-p)to czytają:dry:ogólnie lektura ciężka trudna i przyjemna:rofl2::-Djakby ktoś chciał to mam pdf:-pps. drugą część też, ale po anglijsku;-)

Ja też już czytałam tego Greya jak dla mnie prawdziwa grafomania, ale doczytałam do końca bo przyznaje, że zwyczajnie mnie wciągnęła. No, ale jeśli chodzi o literature erotyczną polecam o wiele bardziej "Trzy oblicza pożądania" Megan Hart. Lepszy styl i nie chodzi tylko o seks dla seksu, świetne dosadne opisy, ale za to konkretne postaci i fabuła.:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry