Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehehe właśnie mi przypomniałaś że pod koniec pierwszej ciąży jak postanowiłam się wykąpać w wannie to się czułam jak wielorybPodejrzewam, że będę miała równie ogromny brzuszek jak przy pierwszym dziecku. Mąż musiał mnie z wanny wyciągać, bo sama nie dawałam rady wyjść![]()

a o lumpeksach myslalas? Ja w h&m kupilam jedna tunike i jedne spodnie i wydalam ok 200zl:/masakra, ale w lumpach jest sporo spoko ciuchow poza tym na jesien getry i tunika i luzJuż się nie mogę doczekać, aż będzie coś widać :-) Dla mnie to duma paradować z brzuszkiem, nie ważne, co sobie ludzie będą myśleć
Najbardziej mnie martwą jednak ceny ciuchów ciążowych, są trochę drogie... na duża część ciąży będzie w lato i wtedy nie będą potrzebne te grubsze... Mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy, to jednak duży wydatek jest.