reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GoToWaNiE na ekranie

Rob tak jak jest tam w przepisie,nie przykrywac niczym,nie obracac.Moja upiekla sie z kazdej strony i od spodu tez.Tluszczyk wtapial sie w ta sol.Nie dalam az kilograma soli na te dno,tak z pol ;-) a ze jeszcze zostalo nam tej karkowy to na kanapeczki jest.Jem teraz wlasnie znowu:-p acha ja wlaczylam bez termoobiegu.Nawet nie wiem ile pieklam,tak zagladalam co jakis czas a zapach nie samowity byl tej musztardy.:-p Jak juz byla dobrze spieczona to ja wylaczylam:tak:
 
reklama
Ja uwielbiam majonez, więc musi być :-) Do tego dodaję bielucha, wtedy sos nie jest taki rzadki, a za to jaki dobry :-)
 
Mysle ze mozna i inne miesa zrobic na ten sposob,ja tez nie przepadam za tym tluszczykiem w karkowce,choc caly sezon jadlam z grilla karkoweczke przewaznie....

Szukalam teraz w necie to nawet i kurczaka w musztardzie sie robi i tez podobno dobry.
 
Ostatnia edycja:
Mówcie co chcecie - ja uwielbiam tłuste mięsko, bo jest mięciutkie :zawstydzona/y:
Chude mięcha często są suche - może przesadziłam, no ale tak mam.
Uwielbiam karczek i np. pręge (z rosołku), nie mówiąc już o golonce :sorry2: czy po prostu o wieprzowych nóżkach :-p
 
Iwonka ale ta sol jest tylko na spodzi i tyle:szok::szok:czy nie jest slona?a w srodku jak jesli nie doprawiona to jak smakuje:confused::confused::confused:bo ja zawsze dziurki robilam i tak nadziewalam przyprawami:tak::tak::tak:
A ja robie sos czosnkowy z;
sos tatarski,majonez,czosnek
przyprawiam toche sola i papryka ostro(ociupinke)i slodka,ma wtedy fajny kolor:tak::tak:rozcienczam przegotowana ostudzona woda.Polecam,sprobujcie.Jem doslownie ze wszystkim.pizza.frytki na kanapki:-D:-D:-D:-D:-Dpo czosnku spie cudownie ale wyziew:baffled::baffled::baffled:czosnek ponoc wplywa dobrze na serducho:nerd::nerd::nerd:
 
No ja tez sie dziwilam ze tyle tej soli ale dla mnie bylo ok.zreszta przeczytaj pod tym przepisem opinie innych ktorzy tez piekli to i mieli cala mase pytan do autora tego przepisu
 
reklama
Kiedyś gdzieś czytałam, że jest specjalny sposób pieczenia mięs i ryb w solnej skorupie, podobno pycha. Ale oczywiście nie pamiętam gdzie to było.
 
Do góry