reklama

Jak rosniemy... :)

Agusia jak Twoja Sara zacznie szaleć to się z niej laska zrobi;-):-D Pewnie wtedy zgubi zbędne dag (dekagramy):-p

moim skromnym zdaniem nie ma co mowic u Sary o zbednych dkg !!!!:confused2:przeciez nikt nie stwierdzil nadwagi!!!
bo jak?dziewczynka ladna, w porzo wazy, widzialyscie jej zdjecie na zamknietym? cud miod....:-):tak:

reklama
Ja nie bede mowic ze moje dziecko jest '' długie i chude '' bo jest w sam raz
a to ze wazy 9200 w UBRANIU
To juz skomentowałam
bez wazy 8800 wiec nijak sie ma do innych dzieci w jej wieku
przypominam wage wyjsciowa 4300 wczesniak

Agusia no to jeszcze jedno na pocieszenie - ja w wieku Sary ważyłam 10,5kg przy 72cm wzrostu :-p. A później wyrosłam na chudzielca (jaka szkoda że nie zostało mi to do dzisiaj ;-))
To wszystko to chyba taka nasza mała obsesja - mamuś z kilkoma kg w nadwyżce - na punkcie wagi swoich córek :rofl2:

mnie poprostu na początku przeraziła ilosc kg przybranych przez 4 tygodnie
ale potem zeszłam na ziemie jak odjełam ubranie
wazne jest dla mnie zeby tyła ale rownomiernie a nie przyład z kosmosu 300 g w 6 tygodni a potem w 6 tygo. 2,5 kg
ale widze ze bardziej spanikowały inne mamusie :-p

moim skromnym zdaniem nie ma co mowic u Sary o zbednych dkg !!!!:confused2:przeciez nikt nie stwierdzil nadwagi!!!
bo jak?dziewczynka ladna, w porzo wazy, widzialyscie jej zdjecie na zamknietym? cud miod....:-):tak:

Ale ja wcale nie twierdziłam i nie twierdzę, że Sara ma nadwagę - to byłaby bardzo duża przesada:tak: Po prostu żartowałam, że się laska z niej zrobi jak zacznie biegać - tak jak z każde dziecko zgubi co nieco;-) Więc do tego czasu nie ma co panikować:tak: Jeżeli źle się wyraziłam to przepraszam:sorry2:

O czym Wy mowicie jaka nadwaga, otyłość czy takie tam :-D:-):-D

Lenka 8800 g przekroczyła juz 10 lipca czyli jak miała 4,5 miesiąca i wcale nie jest jakaś szczególnie gruba. Po prostu lubi zjeść i tyle:tak::tak:
I była ważona na golaska ;-):-):-D!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry