madzix
Fanka BB :)
waga bardzo ładna, ale miesiące własnego dziecka chyba ci się madzix źle policzyły![]()

oczywiscie ,ze 15 i poł- nie wiem dlaczego tak mi sie napisało , tym bardziej ,ze ciagle komus odpowiadam, ze Marta ma 15 miesięcy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
waga bardzo ładna, ale miesiące własnego dziecka chyba ci się madzix źle policzyły![]()

:-) Moja kolezanka ma coreczke ze stycznia 2007(codziennie chodzimy razem na spacerki:-)i nasze dziewczynki swietnie sie razem bawia). Jej mala wazy 8100g. a jest tylko jakies 2-3 cm nizsza od Marty.I wyglada slicznie-taka drobniutka, zawsze usmiechnieta czarnulka
.Jej córeczka jest wczesniakiem dlatego bardzo czesto chodza na kontrole do lekarzy wszelkich specjalizacji i zaden z nich nie stwierdził , ze jej niska waga to cos niepokojacego. Po prostu taka budowa i juz

wazylismy sami przypadkiem ;-)Jak mozna wazyc małe dziecko w butach i spodniach?
Przeciez takie wazenie jest niemiarodajne![]()

jak chciałam za jednym rykiem zwazyc mała to powiedizeli ,ze maja lampy właczoneNo to ok. Juz myslałam ,ze jakies dziwne zwyczaje w waszej przychodni panują;-)
i mam przyjsc innym razem