reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

Emilka faktycznie jest wysoka, widać to na zdjęciach z wakacji - szczupła i wysoka.
A moja Oliwka jakoś przystopowała ze wzrostem, wydaje mi się, że od dłuższego czasu nie rośnie. A ile ma wzrostu to się przekonam za tydzień, bo wtedy mamy szczepienie.

reklama
u mnie nie mierzyli Emilki od czasu narodzin więc robie to sama :cool: teraz ją stawiam przy futrynie i kładę jej książkę na głowie :-D

No Emi to sie wysoka wydaje,taka modelka.
Kuba też mi urósł ostatnio,widzę jak sięga do parapetu:-DChoć waga stoi w miejscu.:tak:Ale tym sie akurat nie martwie,bo mój maluszek to jeszcze Pucuś.:tak:
Zaraz go zmierze,to będzie wiadomo.

nie wiem czy urosła ale siega do klamki od balkonu ...wychodze z kluczami bo moge nie wejsc juz balkonem:blink::-):cool::laugh2::laugh2::baffled::baffled::wink: tylko wyjsc ogródkiem

A Milenie wyraznie urosla stopa!!! Kilka tygodni temu kupilam jej trzy pary butow, i juz dwie sa za male :szok::szok::szok::szok: Acha, a nie kupowalam butow na styk tylko wieksze.

Ostatnia edycja:
Milence też jakoś szybko nóżka urosła, dopiero co jej kupiłam 2 pary sandałków na 22 a już z nich wyrasta :szok:

reklama
Do góry