reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

o matko co za dzień!!!! chyba oszaleję, cały dzień ryki dopiero teraz Maciuś przysnął ale cały czas kwęka

Kaśka do włosów używam preparatu biosilk z jedwabiem do kupienia w salonach fryzjerskich, gorąco polecam, włosy wyglądają pięknie i są dobrze zabezpieczone bo jest z tej serii specjalny preparat do włosów maltretowanych prostownicą

reklama
fionka pisze:
o matko co za dzień!!!! chyba oszaleję, cały dzień ryki dopiero teraz Maciuś przysnął ale cały czas kwęka

to przez tę paskudną pogodę! u nas też niemożność zaśnięcia w domu i kwękanie, tylko na sppacerku 2 godz spokoju :laugh:, a tak to tulenie, cyc, leżaczek i zabawa pszczółką w zaciemnionym pokoju - bo inaczej ryk
no ale zasnął ponad 20 min temu - a zawsze zasypia 21-21.15
hulaj dusza wieczór dla nas

Nasz Maks tez juz śpi :)
Skończył dzis trzy miesiace ale ten czas leci!
pół dnia przespał a wieczorkiem prezentował nam swoje głośne okrzyki i tak sie tym zmęczył, że po kąpieli momencik podoił cyca i padł :)

Mamaoli, zdrówka dla Maksia z okazji "trzymiesięcznicy"!!! :)

Koga, bez komentarza... Ja tego niegdy nie zrozumiem, jak można się swoim wnukiem nie ineteresować.. :( No ale przynajmniej Cię nie denerwują...

Pytia, pogoda dramat!!! Czy Wy pamiętacie takie jaja w maju/czerwcu? :( Owszem, były pochmurne dni, ale nie taki zimne.. Brrr... :(

Sylwia, u Ciebie było słoneczko??? No to ciesz się, że je w ostatnim czasie w ogóle widziałaś, bo ja to już nie pamiętam kiedy... :(

Co do prostowania: kiedyś (i chyba wrócę do niej) korzystałam z odżywki L'oreal Nutrileum, fajnie wygładza włosy, jest takim fajnym jakby podkładem przed prostowaniem, jest ze spłukiwaniem. A koleżanka ostatnio (ma śliczne, zdrowe, lśniące włosy, a prostuje od ...) poleciła serum na szampon i serum na zniszczone końcówki z Avonu - używa już od jakiegoś czasu. Zakupiłam i czekam na efekty :)

a czy któraś z was używała może któregoś z tych balsamów z rumiankiem, które dają efekt lekkiej opalenizny i są tak reklamowane tej wiosny, jeśli tak to niech napisze który i czy jest z niego zadowolona....a i czy nie wydziela po pewnym czasie "zapaszku" charakterystycznego dla samoopalaczy

ale sie wyspalam!!! Od kilku dni Ola zasypia o 22 i wstaje o.... -9-10 rano ! :laugh: Bez przerwy na nocne karmienie ! (nawet jak jej na sile chcialam dac jesc przez sen to odmowila i juz ;D). A potem w ciagu dnia tez spi- albo 4 po godzinie albo raz 2 godziny i potem jeszcze ze dwa razy krocej :) Cos niesamowitego, ciekawe czy tak zostanie ???

wczoraj razem poszlysmy spac przed 22, a dzis ja wstalam o 8.20 ( ;D ), a Olunia dalej spi :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry