Pytia, dzielna z Ciebie mama!
Suszi, właśnie miałam napisać o Sałackiej

Była u rodziny, napiła się coli ze szklanki, wktórej była osa no a koniec już znacie...

Ja podczas urlopu napiłam się raz soku i czuję coś na języku, dobrze, że leżałam na materacu na tarasie to szybko wszystko z ust wyplułam i okazało się, że to była osa.... Nie musze mówić, co poczułam jak wczoraj usłyszałam o Sałackiej...
Kinga, my też jesteśmy na etapie szukania zmywarki. Nam zmieści się 60, ale zastanawiamy się też na 40, bo to zależy ile się brudzi rzeczy. Gadalam z ludźmi, którzy mają i :
- jak się zmywa tylko talerze, szklanki, sztućce , ale bez garnków to lepsza jest 40 czy 45, bo do 60 będzie się dłużej zbierało
- wazne jest , żeby miała opcję połowy wsadu (lub też program ekonomiczny, żbey mniej wody zużywała)
- no i klasę, np. AAB jest ok, bo pierwsze A dot. prądu, drugie wody, a B suszenia.
- co do suszenia, to przeważnie tylko w ych droższych jest klasa A - wtedy nie ma zacieków, przy klasie B lub C naczynia mogą być nie do końca super suche, ale jak postoją po zakończeniu programu jakieś poł godziny to będą suchę

Tyle, że mogą zdarzyć się małe zacieki.
My zastanawiamy się nad Boschem, akurat mamy tej marki i pralkę i lodówkę i zanjomi też chwalą, a ostatnio była 60 cm w promocji za 1300, więc cena fajna.