reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

byłam dzisiaj w pracy i zrobiło mi się taaaaaaaaaaaaak miło, bo wszyscy dopytywali kiedy wracam i byli bardzo rozczarowani , że dopiero w kwietniu, fajnie usłyszeć , że współpracownicy tęsknią ::) ;D i są tacy wylewni, a szef pokazał mi umowę zlecenie nowej pani żebym się nie stresowała o swój powrót ::), zobaczymy jak będzie i czy nic się nie zmieni ale chłopaki deklarowali , że mnie nie oddadzą ;D

reklama
maaaam ją mam!!! zmywareczkę :) jest taka malutka i czeka zeby ja podlaczyć :) Rafał cały zachwycony :)

jest niemieckiej firmy PRIVILEG :) to chyba jakiś koncern z elektroluxem :)
Mam nadzieje, że trafiliśmy na jakiś dobry egzemplarz. Facet ktory nam sprzedawal wydal sie w porzadku, przywiezli nam ja do domku (w cenie) ;D

tylko muszę tu poprosić którąś z Was o poszukanie na niemieckich stronach instrukcji obsługi i wtajemniczenie mnie w nią, bo niestety ja nie znam niemieckiego :(

POMOCY :)

ale ogólnie jestem podjarana :)

no i bylismy dziś "ochrzcić" samochód, bo dziś Św. Krzysztofa - a on jest od kierowców i nasz nowy ford został skropiony wodą święconą :) Karoli karoca też :)

ufff

Ja dzisiaj czuję się fatalnie (mały włos abym zemdlała) ale jakoś dałam radę - mnie ten upał wykańcza.
W związku z moim postanowieniem zapisania się na fitness kupiłam sobie ubranko i buciki do ćwiczeń.Skorzystałam z przecen i nabyłam fajne sportowe butki reeboka (czarne) i strój też mam wypasiony.

Dzisiaj też byliśmy zobaczyć ile będzie nas kosztować nowa szafa wnękowa i miło się zdziwiliśmy bo liczyliśmy że ok. 3000 zł a tu niespodzianka i wyszło 1900 zł. Teraz tylko zamawiac.

Uuu, sylwia, to niedobrze :( A gorączkę mierzyłaś? Może się gdzieś przeziębiłaś albo cię dopadł jakiś wirus. Polecam herbatkę z soczkiem malinowym (pomimo upału).

Kinga - wiem co czujesz, my zamonotowaliśmy zmywarkę jakieś dwa miesiące temu to też cała byłam w skowronkach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry