reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
stoi już na swoim miejscu, Rafał ją wyszorował, dziś kupi jakieś części (takie rozgałęźniki) i jutro podłaczy :) Mam tylko nadzieje, że nie bedzie z tym żadnych szopek :)

A ja miałam rano niezły humor, wiadomo imieninki, kilka telefonów z życzeniami
i już nam na wyjazd wakacyjny nie braknie bo się baliśmy że niewydolimy..
babcie mam po sąsiedzku , też Ania no i rodzinki sie trochę zjechało
no i rozmawiałam z kuzyna żoną o alergiach, ona troche się po lekarzach nachodziła bo miała u swóch swoich córek skaze
no i jak popatrzyła na Maksia wysypkę to stwierdziła że na pewno by nie dawała zwykłego mleka (ja daje NAN) tylko bebilon pepti, że zaleczam go masciami ale od środka szkodze.... ja już sama nie wiem co mam robić i mysleć ::)
dała mi telefon do lekarki (swojego alergologa) i może uda mi się szybko umówić na wizyte... zobaczymy co tamta z kolei powie..........

kochane, wczoraj była próba zmywarkowa :) siedziałam i wpatrywałam sie w nią jak urzeczona :) jest extra, tylko chyba muszę zapisac sie na jakis kurs upychania naczyń :) jakoś mało mi wlazło na pierwszy raz.
dziwnie się czuję w mojej kuchni bez sterty naczyń w zlewie :) ::) ::) ::)
jeszcze tylko kupimy blat (taki długi), pod zmywarke i szafkę, poustawiamy w ładzie i porządku wszystkie bajery... i bedzie już całkiem suuuuper w 100% :)

wymyśliłam dziś, że mam koleżanke, ktora jest w Niemczech. Może ona pomoże mi w obsłudze sprzętu :)

do nas ludzie przywożą sprzęty z niemiec . Zaraz spiszę co tam jest nagryzmolone na niej i dam Ci znać :)

może privem? nie bedziemy tu śmiecić :)

karolkaz pisze:
Ja dzisiaj czuję się fatalnie (mały włos abym zemdlała) ale jakoś dałam radę - mnie ten upał wykańcza.
W związku z moim postanowieniem zapisania się na fitness kupiłam sobie ubranko i buciki do ćwiczeń.Skorzystałam z przecen i nabyłam fajne sportowe butki reeboka (czarne) i strój też mam wypasiony.

Dzisiaj też byliśmy zobaczyć ile będzie nas kosztować nowa szafa wnękowa i miło się zdziwiliśmy bo liczyliśmy że ok. 3000 zł a tu niespodzianka i wyszło 1900 zł. Teraz tylko zamawiac.

Karolkaz swietne postanowienie nie ma jak to fiitness ja uwielbiama tam chodzic to jak relaksik maly i zapomnienie o prawach domowych ;)(chwilka dla samej siebie)
No i nie ma jak udane zakupy prawda?
Uwazaj na zdrowko pozdrawiam

reklama
o matko dziewczyny ja już mam dosyć!!!! niedosyć , że mały prawie nie sypia w nocy, to wstaje o 5 i nie ma mowy o dalszym spaniu, w dzień nie lepiej , ze 3 drzemki po góra 20 minut, niczym nie daje się zająć tylko ciągle marudzi i wyje............ mam ochotę wyjść z domu i rypnąć drzwiami, czy ja jestem jakąś wyrodną matką , czy wy też tak czasami macie, wprost chce mi się płakać ze zmęczenia i bezsilności

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry