reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja dziś niedospana jestem, wstawałam do Tytusa co godzinę.
mam nadzieję, że 3-go będzie ładna pogoda i ciepło, bo zamierzamy sobie urządzić małą wycieczkę.

Ja też licze na ładną pogodę..
Igę dziś w nocy chyba pierwszy raz bolał brzuch więc miałam wesoło :wściekła/y:
nie strasz mnie KAśka z tą dietą. ja się na razie trzymam ale liczę na duży efekt:baffled:i tylko to mnie trzyma bo bywa ciężko...

ja powoli tez dochodze do siebie...
bartek w sobote i niedziel strasznie sie pochorowal. jakies zatrucie pokarmowe w poloczeniu z przegrzaniem. mowie wam masakra...
w sobote goroczka i wymioty, w niedziele goraczka i biegunka. eh, nawet mi sie mysliec o tym znowu nie chce. dzisiaj w nocy tez, co ssie chcial na boczek odwrocic to palcz, a nawet ryk! i prawei cala noc do d.. byla :-( :no:

magdalena - zdrówka dla Bartusia biedaczysko małe
Ja jakoś ostatnio nie miała czasu na bb i tak wogóle szybko mi czas leci....

przybywam na chwile aby sie pożalić zmarł mój teściu:-( dziś jest pogrzeb właśnie trwa maz polecial do polski w srode nie stac nas bylo zybesmy lecieli razem bo bilety z dnia na dzien bardzo dorgie a my dopiero co wrocilismy z PL
Emisia straciła jednego dziadzia:-(mam nadzieje ze moj mezus jakos sie tzrema tak mi smutno ze nie moge tam być

reklama
Do góry