reklama
Ja też licze na ładną pogodę..
Igę dziś w nocy chyba pierwszy raz bolał brzuch więc miałam wesoło
nie strasz mnie KAśka z tą dietą. ja się na razie trzymam ale liczę na duży efekt
i tylko to mnie trzyma bo bywa ciężko...
Igę dziś w nocy chyba pierwszy raz bolał brzuch więc miałam wesoło

nie strasz mnie KAśka z tą dietą. ja się na razie trzymam ale liczę na duży efekt

magdalenaB
marcowa mama 06'
ja powoli tez dochodze do siebie...
bartek w sobote i niedziel strasznie sie pochorowal. jakies zatrucie pokarmowe w poloczeniu z przegrzaniem. mowie wam masakra...
w sobote goroczka i wymioty, w niedziele goraczka i biegunka. eh, nawet mi sie mysliec o tym znowu nie chce. dzisiaj w nocy tez, co ssie chcial na boczek odwrocic to palcz, a nawet ryk! i prawei cala noc do d.. byla :-(
bartek w sobote i niedziel strasznie sie pochorowal. jakies zatrucie pokarmowe w poloczeniu z przegrzaniem. mowie wam masakra...
w sobote goroczka i wymioty, w niedziele goraczka i biegunka. eh, nawet mi sie mysliec o tym znowu nie chce. dzisiaj w nocy tez, co ssie chcial na boczek odwrocic to palcz, a nawet ryk! i prawei cala noc do d.. byla :-(

aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
magdalena - zdrówka dla Bartusia biedaczysko małe
Ja jakoś ostatnio nie miała czasu na bb i tak wogóle szybko mi czas leci....
Ja jakoś ostatnio nie miała czasu na bb i tak wogóle szybko mi czas leci....
K
kasiula matula
Gość
przybywam na chwile aby sie pożalić zmarł mój teściu:-( dziś jest pogrzeb właśnie trwa maz polecial do polski w srode nie stac nas bylo zybesmy lecieli razem bo bilety z dnia na dzien bardzo dorgie a my dopiero co wrocilismy z PL
Emisia straciła jednego dziadzia:-(mam nadzieje ze moj mezus jakos sie tzrema tak mi smutno ze nie moge tam być
Emisia straciła jednego dziadzia:-(mam nadzieje ze moj mezus jakos sie tzrema tak mi smutno ze nie moge tam być
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kasiu ...trzymaj się i ucałuj od nas malutką....bardzo nam przykro.........
reklama