reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Violciu- mysle że Madzia ma tu racje...:tak::tak:ale nie denerwuj się tym co ci lekarze powiedzieli..:tak::tak:mój K jak poszedł pierwszy raz do rehabilitantki to ta go tak obtańcowała że dziecko powinno być pierwszy raz badane od razu po urodzeniu...Kuba się wściekł i rzekł do Pani że nie było takiej potrzeby i teraz pediatra wysłała ...żeby pobudzić raczkowanie...a dziecko samo zaczęło raczkować i luz...

Ale czasami niektórzy próbują być nadgorliwymi lekarzami ...

Kaśka 76- jak się czuje Tito? mam nadzieje że juz lepiej ...

reklama
Kasiu - bardzo Ci współczuje ..i ucałuj od nas Titka ....boże jak taki Maluszek się nacierpi.....biedactwo...:-(a lekarka co mówi o tej wysypce i biegunce na raz?

Oficjalnie odstawiam Ellunie od cyca - mam dola, ze hej!!! :-( Dzis pierwszy dzien! Niestety nie mam juz wyboru, bede miala usuwane wszystkie 4 zeby madrosci pod znieczuleniem ogolnym, po czym antybiotyk i silne srodki przeciwbolowe. Takze musze i koniec!!! Bedzie ciezko....:-(:-(:-(

Emcia mam nadzieje ze pojdzie Ci latwo i szybko wiec sie nie martw :tak::-)
Viola nawet jesli Antonio bedzie miala frejke - poduche to ponosi ja troche i bedzie ok :tak:
Kasia zdrowka dla Titka:tak:

dziewczyny a co do ortopedy- my bylismy dwa lub trzy razy panstwowo na usg bo Lena byla posladkowo ulozona i po cesarce wiec byla szeroko pieluchowana i jaknapisalayscie ze teraz sie wybieracie to mam metlik w glowie :confused: wydaje mi sie ze nie kazal juz przychodizc ten lekarz od usg ale nie jestem pewna... po co wy idziecie? same z siebie czy mialyscie takie zalecenie??

Jeśli chodzi o ortopedę, u nas było usg 2 miesiące po narodzinach, kontrola jak Mateusz zaczął sam siadać, a teraz sie wybieram znowu bo już sam chodzi.
Takie były zalecenia.
I wszystko oczywiście państwowo.:-)

moje nerwy wiszą już na pojedynczej niteczce - miałam awanturę z nianią - franca od 1.06 nie będzie już pracowała u nas, bo...
nie chciałam jej nadpłacić pieniędzy na 3 tygodnie do przodu!!! przeze mnie nie pojechała na szkolenie do Katowic i nie miała co jeść przez weekend (w piątek nie dałam jej 150zł - za przepracowany ostatni tydzień CZERWCA)

laski - w poniedziałek 11.06 dałam jej 150zł a we wtorek ona ode mnie pożyczyła 20zł na jedzenie + 5 jajek :szok::szok::szok::szok: bo nie miała co jeść! czujecie?!?!?!

no i niania się obraziła że jestem bezczelna i jej nie rozumiem - nie rozumie, że ja nie mogę wyczyścić konta na 3 tygodnie przed wypłatą, że muszę mieć kasę w razie choroby (tfu tfu) itp. zdarzeń
a baba zaczęła ode mnie pożyczać dosłownie wszystko:wściekła/y: mąż się wściekał, że niedługo jego wypożyczy sobie na noc:wściekła/y:

Emcia mam nadzieje ze pojdzie Ci latwo i szybko wiec sie nie martw :tak::-)
Viola nawet jesli Antonio bedzie miala frejke - poduche to ponosi ja troche i bedzie ok :tak:
Kasia zdrowka dla Titka:tak:

dziewczyny a co do ortopedy- my bylismy dwa lub trzy razy panstwowo na usg bo Lena byla posladkowo ulozona i po cesarce wiec byla szeroko pieluchowana i jaknapisalayscie ze teraz sie wybieracie to mam metlik w glowie :confused: wydaje mi sie ze nie kazal juz przychodizc ten lekarz od usg ale nie jestem pewna... po co wy idziecie? same z siebie czy mialyscie takie zalecenie??

Kasia - chodzilaś do dr Kraski....bo my tak i on nam powiedział że już nie musimy przychodzić.....aczkolwiek jak Antek zacznie chodzic to pójdziemy jeszcze raz - to tak sama z siebie

o kurcze Osinko - to faktycznie pazerny babsztylon, dobrze zrobiłaś nie można się dawać naciągać, wielu ludzi tak ma, że jak dasz im palec to oni zaraz całą rękę

ja mojej niani też płacę z wyprzedzeniem - tzn. 15 ale tego misiąca który trwa, czyli za 2 tyg. z góry, jak zaczęła żądać coraz bliżej 10 -tego to też to ukróciłam

poza tym z moją nianią stosunki się jakoś znormalizowały nareszcie:happy: - tzn. przestała nas ustawiać po swojemu i wszyscy są zadowoleni:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry