reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

o 10 wstaje:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o matko kochano toż to dziecko idealne ;-);-);-);-)
leć kasiulka spać :) ja też się już kładę
dobranoc dziewczynki ;)
pewnie odezwę się wieczorkiem, bo jutro mamy basen, więc wcześniej nie znajdę chwili.

reklama
co do linków - to ja nie mam zielonego pojęcia co się dzieje.

raz wklejają sie dobrze, raz niei na dodatek zjadają wszystko co popadnie. :( i znowu od poczatku...
juz sie przyzyczajam i po prostu kopiuję linki z postów i wklejam do przedlądarki :)

na około.

A mnie się ryczeć chce wczoraj była straszna ulewa i na ulicach woda po kolana i w tej wodzie zginęła nam 1 tablica rejestracyjna ...tragedia ..trzeba do urzędu isc i o nowe wnioskowac...masakra koszt jedyne 164 zł ...ale nie mam karty pojazdu bo jest w banku(autko na kredyt) ...trzeba zatem pismo z prosba o wypozyczenie karty ...całe ceregiele ..no cóz ...a pomyslec że wszystkiemu winna woda. Szukalismy wczoraj jak wariaci tej tablicy w tych mega duzych kałużach i nic...ale jak ta woda opadnie może się znajdzie....szkoda opowiadac....:-(:-(nie życze tego nikomu:eek::eek:

kasiulla ta szczepionka to rybomunyll bardzo dobra tylko trzeba ja brac prze zpół roku a potem przerwa pół roku i znow mozna moja Julka rewelacyjne po nie niej niechorowala , brala jakies inne cholerstwa ale nie pomagaly

karolka szczepionka kosztuje kuracja w pierwszym miesiacu cos ok 80 zł zaczyna sie w pierwszym dniu miesiaca np 1,2,3,4 potem 3 dni przerwy, w nastepnym tyygodniu tak samo , trzeci i czwarty tydzien tak samo, poźniej podaje sie szczepionke przez pierwsze 4 dni w miesiący i jest przerwa 21 dni kuracja trwa 6 miesiecy tylko to trzeba skonsulowac z leakrzem najlepiej :-)

moja Julka bardzo dobrze czula sie przy tej szczepionce i nie chorowala a stosowalam kilka roznych

a od jakiego wieku mozna ja podawac??

z tym moim allegro sprawa sie wyjasnila. tzn. pieniadze babka znalazla (niby jej bank przelal komus innenu nie jej :eek: ) a towar wlasnei dostalam wiec spoko :-)

Mam nerwa!!! I to okrutnego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sama nie wiem na co, na kogo ..... I całą swoją złość wyładowuję na moim biednym chłopie:confused::confused::confused: I dodatkowo jest mi jeszcze gorzej!!! Sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, roznosi mnie, mam dużo roboy, za którą ciężko mi się zabrać. Mobilizacji ZERO!!!:no::no::no:

reklama
Karolka! Współczuję, ale powiem Ci na pocieszenie, że miesiąc temu jakiś facet wyprzedzając lawetę z samochodami nie zauważył naszego samochodu (byliśmy z nowo zakupioną przyczepą) jak staliśmy do zawracania i przywalił nam w przyczepę (jechał pewnie ponad 100), a przyczepa w samochód. W każdym bądź razie z przyczepy zostały się koła i stelaż od podłogi, a samochód ledwo zmieścił się w naprawie, bo groziła szkoda całkowita - cały tył rozwalony, pęknięta podłoga... Teraz musimy kupić nową przyczepę, znowu zarejestrować (koszt 140zł) i znowu ubezpieczyć - wrrrr. Samochód nadal w naprawie, dostaliśmy jakiegoś staruszka bez klimy i z białymi szybami... Najważniejsze jednak, że wszyscy żyjemy, bo Krystianek był z nami, a ja jak nigdy siedziałam zapięta z przodu (zazwyczaj siedzę z tyłu-nieprzypięta pasami).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry