reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Aqua, bardzo sie ciesze. Mam nadzieje ze wkrotce bedziesz paradowac z brzusiem, swojego zaczynam miec pomalu dosc bo juz mi coraz ciezej.

Dzis sie martie bo od niedzieliwieczor do teraz dzidzia sie nie poruszyla ani razu. W niedziele wieczor byla bardzo aktywna a do teraz ani po lodach, ani po 2 paczkach nic. Dzwonilam do ginki ale jeszcze u niej zamkniete, zaraz zadzwonie znow. Moze panikuje ale Patryk sie nie ruszal bo bylo za malo wod polodowych i boje sie zeby znow nie bylo tego samego.

kati i jak maluszek w brzuszku?pewnie tylko spala sobie smacznie.kacper w brzuszku tez za ruchliwy nie byl ciagle spal i na usg i na ktg zawsze spal nawet szturchania pukania nic nie daly-spioszek byl-ale pamietam jak sie martwilam

Ja w koncu w domu.ginka oddzwonila i kazla mi jechac do szpitala na biophisycal profil (nie wiem jak sie nazywa to po polsku, w kazdym razie jest to usg gdzie w punktach ocenia sie dzidzie), a potem na ktg. Zwolnilam sie z pracy, ktg wyszlo ok, tylko na usg dzidzia za malo ruchliwa jak na 27 tydz. Jutro mam powtorzyc usg. Uspoilam sie jednak bo na ktg sie bardzo ozywila i kopala jak szalona wiec powinno byc dobrze.

Ja w koncu w domu.ginka oddzwonila i kazla mi jechac do szpitala na biophisycal profil (nie wiem jak sie nazywa to po polsku, w kazdym razie jest to usg gdzie w punktach ocenia sie dzidzie), a potem na ktg. Zwolnilam sie z pracy, ktg wyszlo ok, tylko na usg dzidzia za malo ruchliwa jak na 27 tydz. Jutro mam powtorzyc usg. Uspoilam sie jednak bo na ktg sie bardzo ozywila i kopala jak szalona wiec powinno byc dobrze.

kati ja też takie schizy z Patrykiem miałam .....potrafił sie nie ruszać pezez 2-3 dni ...jak pojechałam na ktg i usg do szpitala to zawsze sie ruszał jak oszalały ledwo brzucha mi nie rozerwał .............:tak:;-):-D:-D......a mi zawsze było wstyd ....bo niby przyczyną mojej wizyty był brak ruchów maluszka .....no ale co tam najwazniejsze ze sie upewniłam że wszystko oki z bobasem:tak::-)

Dzieki dziewczyny. Wlasnie mi zadzwonili za mam powtorzyc to usg. Cale szczescie ze szef wyrozumialy bo juz drugi dzien pod rzad sie zwlaniam o12tej, a jutro jeszcze ide do ortopedy na szczescie tylko godzine wczesniej musze wyjsc z pracy.

Patryk dal mi w nocy popalic i od 12:30 do 4:40 plakal, nie wiedzial sam czego chce, nie chcial spac w lozeczku,ani ze mna, nie chcial ani mleka ani wody z sokiem, jak go przylrywalam to plakal, jak odkrywalam to chcial zeby go przykryc, jak przytulalam to sie wyrywal a zaraz chcia zeby go przytulic. Jestem wyczerpana a jeszcze te moje 120km musze przejechac samochodem. Juz mam serdecznie dosc tych dojazdow.

Zazdroszcze tez dlugiego weekendu. W Ameryce nie obchodzi sie Bozego Ciala, tzn nie jest to dzien wolny a w kosciolach przekladaja obchody na niedziele.

reklama
kati: hmm, dzieci czasem tak maja, ze musza poprzeszkadzac swoim rodzicom ;-)
biedna jestes ze musisz pracowac :-( bo w twoim stanie to rzeczywiscie te 120km to nie lada wyczyn :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry