reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mokkate współczuję, ja ostatnio miałam leczony ząb kanałowo, gdyż zrobił mi się mega ropień - myślałam,że oszaleję:baffled:. Jak mi go dentystka rozwierciła było już ok.

A prześwietlenia nic nie wykazały???

reklama
Lolcia- prześwietlenia wykazały tylko tyle, że coś w tej zatoce się zbiera. Dentystka twierdzi, że to może byc zapalenie zatoki, a laryngolog, że to może być od zęba....
I stoję w martwym punkcie...:-(

Mokkate- to może sugerowac że masz jakis tan zapalny..spytaj czy nie lepiej gdybyś przyjęła Dalacin ..preparat (antybiotyk) specjalnie na takie przypadki...ja miałam ostatnio taki podobny do Ciebie problem i Dalacin pomógł .a miałam twarz niemalże kwadratowa miałam tak opuchnietą przetoke..:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Mokkato - niestety Dalacin C nie jest wskazany dla karmiących....:tak::tak:sorki że ja zapomniałam że Ty karmisz ..tak to jest ja już nie karmie ..i wiesz taki odruch wydaje mi sie inne mamy także
A swoja droga moje ukłony dla Ciebie że ciagle karmisz Martynke :-D:tak::tak:ja juz zaprzestałam z racji mojej kondycji zdrowotnej :-(choc mi żal ale cóz ..mój organizm sie zbuntował ...

własnie urodził się Hirek - syn naszych przyjaciół :-) :-) :-)

po dwóch wcześniejszych stratach, 9 miesiącach leżenia przyszedł na świat wyczekiwany przez wszystkich - 4300g, 57 cm

nawet nie wiecie jak się cieszę!!!! :-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry