reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kaśka co Ty chrzanisz:wściekła/y: dziewczyno nie posadzaj siebie o takie rzeczy, zobaczysz bedzie dobrze ale nie pisz nigdy ze bez Ciebie Krzyskowi bylo lepiej .
wkrecasz sobie bo pewnie wpadasz w malego doła ale bedzie dobrze glowa do góry kobitko masz cudnego Titka i kochajacego meza przy boku i buziaki dla calej Twojej rodzinki

reklama
nie bucz Kasia:no::no: choć jak ma Ci być lepiej no to popłacz trochę..
sama wiesz że to co piszesz to bzdury, teraz już tylko same dobre rzeczy na Was czekają pewnie.
jestem zdania że każdy ma limit złych ( i dobrych )zdarzeń w życiu. Wasz na złe już się wyczerpał;-)
ściskam mocno. i wierzę że będzie dobrze.

kasia: bogu dzieki ze wszystko w miare dobrze sie skonczylo. ze chlopaki sa cali-a to najwazniejsze.
co do auta, w d..pie z tym, to rzecz. najwazniejsze jest to ze chlopaki zdrowi, ze masz ich przy sobie.
bez ciebie krzysiek nie milaby by tita, i nie wiem czy bylby z tego powodu szczesliwszy, bo przeciez wasz synek jest najcudowniejszy na siwecie!! a jak sie w koncu spotkamy to znowu ci to powtorze!! wiec kochana nei wymyslaj taki glutop, jak te we wczesniejszym poscie, bardzo cie prosze!! :tak:

Madzia - po prostu złamałao mnie to, że pieniążki, które mamy odłożone na turnus rehabilitacyjny Tytka pójdą na naprawę auta, bo teraz też trzebaczymśjeździć na rehabilitację.

Kaśka - co Ty opowiadasz ..Ty nie potrzebna a Piotruś , a Krzysiek a Wiesia.....:tak:oni Ciebie potrzebują :tak:głowa do góry ..będzie dobrze...najważniejsze że nic nikomu się nie stało...:tak::tak::tak::tak:

Madzia - po prostu złamałao mnie to, że pieniążki, które mamy odłożone na turnus rehabilitacyjny Tytka pójdą na naprawę auta, bo teraz też trzebaczymśjeździć na rehabilitację.

reklama
coś posty podojnie mi wstawiło.

Mokatka - Piotr we wniosku o turnus ma wpisane, że musi być rehabilitowany bobathem, a w kraju są tylko 2 ośrodki, które przyjmują dzieci małe i mają bobatha. załapaliśy sie dopiero w październiku, a w drugim ośrodku wolny termin był dopiero w maju 2008. składamy wniosek do urzędu miasta o dofinansowanie, ale nie wiadomo ile dostaniemy, bo nie wiem ile mają funduszy a ile wniosków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry