reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Koga - ale masz sąsiada... oby tylko tak mu nie zostało po wprowadzeniu się :eek:
przy potwornym zmęczeniu cierpliwości brak, a ty chyba chronicznie już nie dosypiasz... ale już niedługo będziesz sie wygrzewać na plaży w Turcji a my będziemy ci zazdrościły i czekały na zdjęcia :rofl2::-)

reklama
Dzięki za trzymanie kciuków- pomogło.:-) Nie chcę chwalić dnia...ale jak narazie jest ok. Oby tak dalej...:happy2:

Koga, Anian- zazdrość to okropne uczucie...widać, że Wasi sąsiedzi się przed nim nie obronili...Mam nadzieję, ze jak im przejdzie, to okażą się miłymi ludźmi :tak::-)

no nie wiem czy miał prawo nas tak wyzywać, jednak nad swoimi emocjami należy panować, cztery śruby w jego ścianie to nie wybuch bomby - prawo to on miał zażądać usunięcia tego i wyjaśnienia sprawy

a jak się ma szeregowiec to niestety logiczne jest, że domy będą się łączyć i stykać - ale jak woli, żeby w tym miejscu ciekło po jego bądź co bądź ścianie, to mi to wisi

rozumiem, że to dorobek jego życia - ale to tylko dom, szeregowy,
poza tym jak potrzebował piasku to pożyczał od nas, potem nawet nie pytając, tzn. pożyczał na zawsze i po sąsiedzku, bo oczywiście nie zamierzał ani zwracać ani płacić

złotego cielca sobie wybudował - mnie śmieszy taka postawa, przedmioty to tylko przedmioty i tyle

oj dziewczyny dzięki za odzew:sorry2:

a w tej całej sprawie, to właśnie najbardziej martwi mnie to że psują się nasze stosunki a w końcu mamy tam mieszkać, a mi nie chce się z nikim użerać chcę mieć święty spokój

a narazie zaczepki idą z jego strony - ciągle ma jakieś uwagi - my mu NIGDY ŻADNYCH uwag nie robiliśmy

reklama
mam nadzieje dziewczyny ze te sprawy w zwiazku z budowa mina jak sie wprowadzicie to niemile co teraz wam serwuja sasiedzi ale bedzie tem mieszkali wydaje mi sie ze dosc dlugo...no coz ludzie sa tylko ludzmi i niestety robiz rozne rzeczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry