magdalenaB
marcowa mama 06'
koga: no nie powiem, fajny sasiad
najgorsze ze na takiego sposobu nie ma. bo czlowiek tylko sobie nerwy szarpie a on i tak potem wykombinuje cos takiego zeby sie odegrc ze rece opadaja...
mam nadzieje ze z czasem on przekona sie do was, wy do niego i razem grilla jeszcze robic bedziecie
;-)
sylwia: gratuluje pracy! wiesz, moze wam obojgu bylo to potrzebne. ty wychodzisz choc na chwile, on musi zajac sie domem... u nas ten uklad narazie sie sprawdza, choc pawel czasem nosem po dywanie juz ryje. bo ja pracuje od 14-18 a on z pracy wraca po 16. wiec te 2 godzinki naleza do nich
iwka: tesciowa to by sie przydalo nie do pl a na ksiezyc wyslac
zartuje!!
ale dobrze kobiecina pomyslala, za duzo ona wam tam pomoze wiec rozsadniej bedzie pozegnac ja na lotnisku. pozaluje szybko, bo ja wroci do kraju to zaraz te 8 kilo przytyje :-) ;-)
najgorsze ze na takiego sposobu nie ma. bo czlowiek tylko sobie nerwy szarpie a on i tak potem wykombinuje cos takiego zeby sie odegrc ze rece opadaja...mam nadzieje ze z czasem on przekona sie do was, wy do niego i razem grilla jeszcze robic bedziecie
;-)sylwia: gratuluje pracy! wiesz, moze wam obojgu bylo to potrzebne. ty wychodzisz choc na chwile, on musi zajac sie domem... u nas ten uklad narazie sie sprawdza, choc pawel czasem nosem po dywanie juz ryje. bo ja pracuje od 14-18 a on z pracy wraca po 16. wiec te 2 godzinki naleza do nich
iwka: tesciowa to by sie przydalo nie do pl a na ksiezyc wyslac
zartuje!!ale dobrze kobiecina pomyslala, za duzo ona wam tam pomoze wiec rozsadniej bedzie pozegnac ja na lotnisku. pozaluje szybko, bo ja wroci do kraju to zaraz te 8 kilo przytyje :-) ;-)