reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

No, mnie tez to czeka za półtorej miesiąca... :( Ale Jaś zostaje z babcią, którą uwielbia i która za nim szaleje, więc jestem spokojna. Poza tym to tylko parę godzin w tygodniu. Najbardziej mi jednak smutno, jak pomyślę, że np. zacznie pierwszy raz raczkować jak ja akurat będe w pracy i tego nie zobaczę...

reklama
Ja dziś już trzeci dzień byłam w pracy. Myślałam, że będzie gorzej jeśli chodzi o tęsknotę za Kingą. Ale w pracy mam tyle zajęć, że nie mam czasu tęsknić :-), a poza tym mała siedzi z moją mamą, więc jestem spokojna jesli chodzi o opiekę nad córcią. I chyba bardzo brakowało mi kontaktów z ludźmi i samej pracy, bo bardzo odżyłam i wcale nie jestem załamana tym, że już pracuję.

MamaBoo- należy Ci się przerwa ( 1 godz) na karmienie.!!!

Mateusz też będzie z moją mamą więc o opieke sie nie martwie ale tak jak pytia boję się stracenia tych waznych momentów z jego życia bo bede akurat w pracy

ivon, własnie miałam Cię zapytac, czy ta przerwa jest płatna?
jesli np. pracujemy 8 godzin dziennie, to karmiąc mama przcuje 7?

reklama
Do góry